IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2014, 11:39   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelibolu'nda feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı




Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde dikkatsiz şekilde ana yola çıkan sürücünün kullandığı otomobil, kamyonun altında 150 metre sürüklenirken 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 40 gün önce babaannesini kaybeden ve Çanakkale’nin Gelibolu İlçesine bağlı Kocaçeşme köyündeki evinde mevlit düzenleyen Nurettin Şahin (25), 22 FT 934 plakalı otomobili ile mevlidin ardından gelen yakınlarını köylerine götürmek istedi. Kocaçeşme köyü sapağından Keşan-Gelibolu Karayolu’na dikkatsiz bir şekilde çıkan Şahin’in kullandığı arabaya, İsmail Selvi yönetimindeki 17 RL 009 plakalı kömür yüklü kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun sürüklendiği otomobil yaklaşık 150 metre sürüklendi.
3 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI
Sürücü Nurettin Şahin ile araçta bulunan akrabaları Ayşe Engin (40), Ramazan Şahin (55) ve Nadide Şahin (45) yaralandı. Yaralılardan Nadide Şahin, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesine kaldırılırken, kamyonun altında kalan otomobilin sürücüsü Nurettin Şahin ile araçta bulunan diğer şahıslar Ramazan Şahin ve Ayşe Engin ise, sıkıştı.
Olay yerine gelen Gelibolu İtfaiyesi’ne ait kaza kırım aracıyla sıkıştıkları araçtan çıkarılan Ramazan ve Nurettin Şahin ile Ayşe Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza duyan köylüler ise olay yerine akın etti. Kazada hayatını kaybeden Nurettin ve Ramazan Şahin ile Ayşe Engin, olay yerine gelen Gelibolu Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Gelibolu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken; kazazedelerin yakınları ise sinir krizi geçirdi.
Keşan Devle Hastanesi’ne kaldırılan ve ağır yaralı olduğu öğrenilen Nadide Şahin’in ise tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazanın ardından İsmail Selvi, jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, 3, feci, gelibolunda, kaza, yaralı, Ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kütahya'da Feci Kaza: 11 Ölü, 34 Yaralı Thetis Haber Arşivi 0 12 Haziran 2012 19:17
Otoyolda Feci Kaza: 10 Ölü, 4 Yaralı.. Düş Haber Arşivi 0 20 Eylül 2011 19:12
Çankırı'da feci kaza: 4 ölü, 1 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 03 Ekim 2009 13:03