IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2014, 23:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayalara tutunup 11 saat bekledi




Antalya'nın Kemer İlçesinde meydana gelen kazada 100 metrelik uçurumdan azgın suların aktığı dere yatağına yuvarlanan otomobilin 69 yaşındaki sürücüsü, 11 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.


Kaza Kemer-Ovacık yolunun Kaza dün geceyarısına doğru meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Göynük'ten, Hisarçandır'a gitmek için 07 DE 515 plakalı otomobiliyle yola çıkan Celal Uysal, Gedelme-Ovacık yolundaki yokuşa girdikten kısa süre sonra karşısına çıkan virajı alamadı ve yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Taklalar atan ve çam ağaçlarına çarpa çarpa uçurumun dibine ulaşan otomobil, buradan da sel sularının aktığı Sapandere yatağına düşerek parçalandı. Sel sularına kapılan otomobil 15 metre ileride kayalara takılarak durdu.
KAYALARA TUTUNUP 11 SAAT BEKLEDİ
Hurdaya dönen aracın içinde mucize eseri sağ kurtulan 69 yaşındaki Celal Uysal, aracın içinden çıkarak kayalara tutundu.
Sabaha kadar acılarına ve soğuğa dayanan Celal Uysal, Kesme Boğazı'nda bulunan eski köprü yanında kafeterya işleten Ovacık Muhtarı İsa Anatürk tarafından farkedildi. Anatürk'ün haber vermesiyle harekete geçen Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Servis Sağlık Ekibi, Kemer Belediyesi İtfaiyesi Acil kurtarma Ekibi, olay yerine giderek kurtarma çalışmasını başlattı.
Kazazedeye ilk olarak ulaşan Jandarma timi, önce Celal Uysal'ı dere kenarına alarak ısınması için ateş yaktı. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis Sağlık Ekibi, Kemer belediye İtfaiyesi ve vatandaşlar, hep birlikte yaralıyı 100 metre yukarıdaki yol kenarına çekti.
İlk olarak Kemer'deki Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan Celal Uysal, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Özel OFM Antalya Hastanesi'ne kaldırıldı.


İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
11, bekledi, kayalara, saat, tutunup


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Annesinin cesedini 36 saat bekledi Collettivo Haber Arşivi 0 19 Temmuz 2008 14:43