IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rhytia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2014, 19:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Poyrazköy Sanığı Binbaşı Bektaş'ın Duası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Dershanelerin kapanmasına kim karar verdiyse Allah ondan razı olsun."


Poyrazköy'de ele geçirilen mühimmata ilişkin İstanbul 12’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun ardından Başbakan ve diğer üst düzey siyasilerin “Paralel devlet” ve “Türk ordusuna kumpas kuruldu” sözlerine ilişkin yapılan açıklamalar damgasını vurdu. Davanın tutuklu sanıklarından emekli Binbaşı Levent Bektaş, “Dershane kavgası çıkmasaydı kimse feryadımızı duymayacaktı. Dershanelerin kapanmasına kim karar verdiyse Allah ondan razı olsun. 4 yıldır aynı şeyleri söylüyoruz, 4 yıldır söylediğimiz şeylerin doğru olduğu şimdi devletin üst düzey yöneticileri tarafından söylenir oldu. Türkiye Cumhuriyetinde gerçeklerin ortaya çıkması 5 yıl sürüyor” dedi.

Davanın tutuklu sanıklarından Albay Hüseyin Hançer, dönemin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, yine dönemin soruşturma savcısı Murat Yönder ile Başbakan Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın tanık olarak dinlenmesini istedi. Tutuklu sanıklardan yarbay Ercan Kireçtepe de Yalçın Akdoğan ile “Paralel devlet” açıklamalarında bulunan Başbakan Erdoğan’ın tanık olarak dinlenmesini talep etti.

“DERSHANE KAVGASI ÇIKMASYDI FERYADIMIZI KİMSE DUYMAYACAKTI”

İstanbul 12’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne görülen duruşmada söz alan davanın tutuklu sanıklarından Levent Bektaş şunları söyledi:

''30 celsedir buraya geliyorum ama ilk defa bugün hayırlara vesilemidir bilmiyorum, buraya gelirken bir hafiflik hissettim. Bu ülkeye dershane kavramını kim getirdiyse 2013’de bu dershanelerin kapanmasına kim karar verdiyse Allah ondan razı olsun. Bu dershaneler olmasaydı burada 5 yıldır “Bize iftira atıyorlar” feryadımızı hiç kimse duymayacaktı. Ancak bu dershane kavgası çıktı belli bir cemaate hizmet eden polisler, hakimleri, savcıları fark ettiler. 4 yıldır aynı şeyleri söylüyoruz, 4 yıldır söylediğimiz şeylerin doğru olduğu şimdi devletin üst düzey yöneticileri tarafından söylenir oldu.

“GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASI 5 YIL SÜRÜYOR”

Türkiye Cumhuriyetinde gerçeklerin ortaya çıkması 5 yıl sürüyor. Sayın Başbakan, sayın İçişleri Bakanı, sayın Adalet Bakanı polisin içinde belli kişilere hizmet eden çetelerin olduğunu söylüyor. Sadece söylemekle kalmadılar binlerce polisin yerini değiştirdiler. Bu değiştirilenler arasında 2009’da bizim hakkımızdaki soruşturmayı yapanların tamamı var. O dönemde Terörle Mücadele Şubesi polislerinin şu anda nerede olduğunu bulursanız haklı olduğumuzu anlarsınız.

Kaynak:Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bektaşın, binbaşı, duası, poyrazköy, sanığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tövbe İstiğfar, Bağışlanma Duası, Mağfiret Duası Liaaa Genel İslami Konular 1 15 Ağustos 2012 01:21
Kenzül Arş Duası - Kadeh Duası Liaaa Genel İslami Konular 0 07 Temmuz 2012 18:44
Hızır'ın Duası - Kumeyl Duası efLatun Genel İslami Konular 0 11 Nisan 2012 22:10
Emekli Binbaşı Bektaş, AİHM’e başvurdu Dilara Haber Arşivi 1 01 Eylül 2010 13:57