IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2014, 19:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Önce Cami Cemaatine Kahvaltı, Sonra...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Sabah namazını birlikte kıldığı Aydıntepe Mahallesi Merkez Camii'nde önce cami cemaatine kahvaltı verdi, sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.


Tuzla Belediye eski Başkanı İdris Güllüce'nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasının Tuzla için bir şans olduğunun altını çizen Başkan Şadi Yazıcı, Tuzla'nın kuruluşundan beri emin ellerde bulunduğunu söyledi.

USTALIK ESERLERİMİ GÖRECEKSİNİZ

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Tuzla Belediye Başkanı seçildiğini hatırlatan ve 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde halkın oyları ve Allah'ın yardımıyla yeniden Belediye Başkanı seçileceğini belirten Dr. Şadi Yazıcı, "Bu dönem benim ustalık eserlerimi göreceksiniz" dedi.

Başkan Şadi Yazıcı, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da halkın her kesimiyle buluşarak sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağını söyledi.

Kahvaltıya, aynı camide fahri imamlık ve müezzinlik yapan ve Aydıntepe Mahallesi Muhtar adayı olan Murat İlhan da iştirak etti.

ŞADİ YAZICI KİMDİR?

1971 yılında Erzurum'da doğdu.1974 yılında İstanbul Kartal'a yerleşti. İlk, orta ve lise eğitimini Kartal’da, tamamladı.1987 yılında liseyi bitirdikten sonra aynı yıl üniversite sınavına girip, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.

Mezun olduktan sonra, doktor olarak meslek hayatına atıldı.1997 yılında Tuzla’da kurduğu Tuzla Teşhis ve Tedavi Merkezi ile özel sektörde hizmete başladı.

Aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluş çalışmalarında yer aldı.İstanbul Tuzla Kurucu İlçe Başkanı olarak siyasete ilk adımını attı ve 7 yıl Ak Parti Tuzla İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Yöneticilik alanında yazmış olduğu makalelerden iki ödülü bulunan Dr. Yazıcı, 26 Ekim 2008 tarihinde yapılan son ilçe kongresinde tekrar aday olmayarak görevini yeni bir arkadaşına bıraktı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkan adayı olan Dr. Şadi Yazıcı, seçimlerden başarıyla çıkarak, Tuzlaya Belediye Başkanı oldu. Dr. Şadi Yazıcı, Evli ve iki çocuk babasıdır.


Kaynak: Selami Çalışkan/haber365-Özel

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cami, cemaatine, kahvaltı, sonra, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
4 ay sonra cevap: Cami ahır olmadı diShy Haber Arşivi 0 11 Eylül 2012 11:40
Kahvaltı Takımı Modelleri, Porselen Kahvaltı Takımları, Renkli kahvaltı takımları Violent Ev Dekorasyonu 0 15 Haziran 2012 22:59
Renkli Bir Kahvaltı İçin,Seçim Sizin; Mükemmel Porselen Kahvaltı Takımları +Modelleri Sevda Ev Dekorasyonu 0 07 Şubat 2012 22:50