IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2014, 22:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
45 BİN TL, 45 MİLYON TL OLARAK GÖSTERİLMİŞ




Kayserispor ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar bilirkişi raporları ile çürütülürken, 45 milyon TL’lik sponsorluk anlaşmasının yapılan incelemelerde 45 bin TL olduğu ortaya çıkarıldı.



KAYSERİ (İHA) - Kayserispor ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar bilirkişi raporları ile çürütülürken, 45 milyon TL’lik sponsorluk anlaşmasının yapılan incelemelerde 45 bin TL olduğu ortaya çıkarıldı.

YANGIN DAVASINA TAKİPSİZLİK

2009 yılında Karpuzatan mevkii Kadir Has Tesisleri'nde bulunan muhasebe bölümünde çıkan yangın sonucunda yanan evraklarla ilgili açılan dava dosyasında takipsizlik kararı verildi. 27/10/2009 tarihinde 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 2009/444 esas ve 2009/427 karar no yapılan yargılama sonrasında A serisi 111851-112200 seri numaralı kullanılmış satış faturalarının zayi olduğunun tespitine ve zayi belgesi verilmesine karar verildi. Dolayısıyla mahkeme heyeti takipsizlik kararı vererek bu dosyayı tamamen kapatma kararı aldı.

SENET DAVASI İKİ YERDEN REDDEDİLDİ

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'un kulübün otobüsü üzerine haciz koydurduğu yönündeki iddialar mahkemece reddedildi. 10/07/2009 tarihinde açılan davada tüm dosya kapsamında sanıkların kamu kurum ve kuruluşlarını aracı kılarak 365.000 TL'lik senedi icraya koymak suretiyle dolandırıcılık ve dernek kanununa muhalefet suçunun işlediklerine dair hakkında kamu davası açılması için yeterli kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği, şüpheli Süleyman Hurma'nın 11.08.2009 tarihinde alınan beyanında geçen sözlerin savunma sınırları içerisinde olduğu anlaşılmakla şüpheliler hakkında kamu adına koğuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi. Daha sonra mahkeme kararına yapılan itirazlar iki yerden de reddedildi. Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Bakanlığı davayı "kamu yararı" adına bozmayarak Kayserispor Kulübü'nün lehine karar verdi.

BİLİRKİŞİ 45 BİNİ, 45 MİLYON YAPTI

Bilirkişi tarafından düzenlenen raporda Kayserispor'un aldığı ve "yolsuzluk" yaptığı iddia edilen para miktarında da afaki yanlışlar göze çarptı. Özellikle Coca Cola firması ile yapılan sponsorluk anlaşmasında bilirkişi raporunun orijinalinde rakam ve toplama hatası yapıldığı tespit edildi ve bu büyük yanlış doğru rakam ve toplamlarla yeniden belirlendi. Adı geçen sponsorlukta Kayserispor Kulübü'nün 45 milyon Türk Lirası sponsorluk anlaşması yaptığı ancak yapılan incelemeler sonrasında gerçek rakamın 45 bin Türk Lirası olduğu da ortaya çıktı. Kayserispor ile ilgili başlayan mahkeme sürecinin de bilir kişi raporundaki Coca Cola firması ile yapılan ancak afaki gösterilen rakamdan kaynaklandığı öğrenildi.

BİLİRKİŞİ RAPORU İDDİALARI ÇÜRÜTTÜ

Kayserispor Kulübü ile ilgili yapılan şikayetler ve başlayan mahkeme sürecindeki iddialar bilir kişi raporu ile tamamen çürütüldü. Raporda, "Bilirkişi raporunun vergi mevzuatına ilişkin hükümlerinden, muhasebe sistemi tek düzen hesap planı ve uygulamalarında, genel kabul görmüş muhasebe ilkelerinden uzak olduğu, rakamsal yanlışların olduğu müfettişliğimiz tarafından tespit edilerek defalarca yorumlanmıştır. Bu yüzden noksan KDV beyanıyla vergi usul yasasına aykırı davranıldığı görüş ve kanısına katılmamız yangın sonucu zayii olan belge ve kayıtlarda düşünüldüğünde MÜMKÜN DEĞİLDİR..." denildi.

İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
45, bİn, gÖsterİlmİŞ, mİlyon, olarak, tl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KIVANÇ TATLITUĞ'UN DİZİSİ 8 MİLYON İZLENME İLE REKOR KIRDI Violent Yerli Diziler 0 04 Ocak 2014 13:50
Mülyon kere Ayten kont_dracula Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 13 Temmuz 2006 19:19
Mİcrosoft'a GÜnlÜk 2 Mİlyon Euro Ceza Gelİyor... Mazhochist Güvenlik Açıkları 0 23 Aralık 2005 22:05