IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2014, 22:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ormanlık alanda ölü bulunan bebeğin annesi tutuklandı




Mersin'in Mezitli ilçesinde, ormanlık alan içinde ölü bulunan bir haftalık bebeğin annesi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, babası olduğu iddia edilen kişi serbest bırakıldı.


Edinilen bilgiye göre, henüz daha bir haftalık olan erkek bebek, üstünde kundağıyla birlikte bir süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ormanlık alanda bulunan çöp yığınlarının önüne bırakıldı. 30 Ocak 2013 Perşembe günü sabah saatlerinde o bölgede çöp toplayan belediye işçisi, çocuğun cesedini görerek, polisi aradı. İhbarın üzerine bölgeye, polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, tahmini olarak bebeğin 1 haftalık olduğunu, çocuğun açlıktan ve soğuktan öldüğü üzerinde durdu.
İncelemelerin ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, ölü bulunan erkek bebeğe ilişkin kamu ve özel hastanelerin doğum kayıtlarındaki incelemede, N.B.E’nin, 25 Ocak’ta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde erkek bebek dünyaya getirdiğini, doğumunda kayıtlara ’sosyal vaka’ olarak girildiğini tespit etti. Ekipler, Ankara’da babasıyla yaşayan ve bekar olan N.B.E’yi, ölü bulunan bebeğin annesi olduğu iddiasıyla gözaltına aldı. N.B.E’nin, çocuğun babasının Mersin’de yaşayan erkek arkadaşı T.T. olduğunu öne sürmesi üzerine bu kişi de yakalandı. N.B.E. ve T.T, emniyetteki işlemlerinin ardından Mersin Adliyesi’ne sevk edildi.
ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNAN BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI
Mersin'in Mezitli ilçesinde, ormanlık alan içinde ölü bulunan bir haftalık bebeğin annesi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, babası olduğu iddia edilen kişi serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, henüz daha bir haftalık olan erkek bebek, üstünde kundağıyla birlikte bir süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ormanlık alanda bulunan çöp yığınlarının önüne bırakıldı. 30 Ocak 2013 Perşembe günü sabah saatlerinde o bölgede çöp toplayan belediye işçisi, bebeğin cesedini görerek polisi aradı. İhbarın üzerine bölgeye, polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, tahmini olarak bebeğin 1 haftalık olduğunu, çocuğun açlıktan ve soğuktan öldüğü üzerinde durdu.
İncelemelerin ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, Ankara'da babasıyla yaşayan ve bekar olan N.B.E'yi, ölü bulunan bebeğin annesi olduğu iddiasıyla gözaltına aldı. N.B.E'nin, çocuğun babasının Mersin'de yaşayan erkek arkadaşı T.T. olduğunu öne sürmesi üzerine bu kişi de yakalandı. N.B.E. ve T.T, emniyetteki işlemlerinin ardından Mersin Adliyesi'ne sevk edildi.
Mahkemeye sevk edilen anne N.B.E tutuklanırken, N.B.E'nin bebeğin babası olduğunu iddia etmesi üzerine gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen T.T. ise Cumhuriyet savcısına ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı.
KORAY ÜNLÜ
MERSİN

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alanda, annesi, bebeğin, bulunan, ormanlık, tutuklandı, Ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Siyahi Bebeğin Annesi Kim? Zen Haber Arşivi 0 29 Mayıs 2013 13:01
Ormanlık alanda mühimmat bulundu PassioN Haber Arşivi 0 11 Nisan 2012 21:00
Ormanlık Alanda Kaybolan 2 Yaşındaki Songül Bulunamadı Sihir Haber Arşivi 0 05 Aralık 2011 09:20
Terkedilen X bebeğin annesi bulundu Lucifer Haber Arşivi 0 12 Ekim 2010 16:14
Bebeğin 3 Annesi Var! Kralice Haber Arşivi 0 07 Temmuz 2008 21:42