IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2014, 23:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cemil Aydoğan 'Nobel Barış Enstitüsü’ne' kabul edildi




Kızıltepe Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan’ın Nobel Barış Enstitüsü’ne müracaatı kabul edildi.


’’ÜLKEMİZ İÇİN İYİ BİR GELİŞİM’’
Bir otelde düzenlenen programa Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe’deki sivil topluk kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı. Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin’i öne çıkaran en büyük özelliklerinin hoşgörü, sevgi ve saygı olduğunu söyledi. Vali Cengiz, "Mardin’in anadili sevgidir. Mardin’deki sevginin, barışın sadece Mardin’de değil, Türkiye’de değil, tüm dünyada örnek olması gerekiyor. Cemil beyin bu yöndeki teşebbüsünü kutluyorum. Hem ilimiz için, bölgemiz için, ülkemiz için iyi bir gelişim. Ülkemizin adının duyurulması, yine Türkiye’de barışın hakim olması, özellikle 2013 yılında yaşanan birlik beraberlik havası ilimize, bölgemize çok ciddi katkısı olmuştur. Sadece dışarıdan gelen misafirlerimizin sayısında yüzde 40 bir artış oldu. Vatandaşımız barışa dört elle sarılıyor. Aynı şekilde Cemil beyin bu şekildeki teşebbüsüne de hep beraber dört elle sarılması gerekiyor. Destek verilmesi gerekiyor. Bu barışın kalıcılığı adına bölgemize, ülkemize, ilimize birlik beraberlik havası kalıcı olması adına çok önemli bir girişim, çok önemli bir mesaj diye düşünüyorum. Zaten bu yönde barış adına ciddi çalışmaları var, kendisini bu işe vakfetmiş bir insan. Ben ilimizde böyle bir arkadaşımızın dünya barış ödülüne aday olmasını önemsiyorum. Kendisini kutluyorum. Tüm arkadaşlarımıza Cemil beyi destekledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan ise, "Nobel Barış Ödülü’ne iki barış kriteri olan akan kanın durması ve barışı tesis etmek amacı ile başvurdum. Türkiye’den sadece ben ödüle aday oldum. Bu ödülü aldığım takdirde ülkemizde, Orta Doğu’da ve tüm dünyada devam eden savaş ortamlarına müdahale ederek, uluslararasında barış savunucuların desteği ile ortadan kaldırmaya ve barışı hakim kılmaya çalışacağım. Bu başta Mardin’in onuru olacak. Genelde Türkiye’nin onuru olacak. Eğer bu ödülü alırsam Mardin bu ülkenin bir uygar şehri olur, Türkiye de dünyanın sayılı barış ülkesi olur" diye konuştu.
Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin de, "Cemil Aydoğan’ın barış ödülüne başvurması bizleri sevindirdi. Bunun kabul edilmesi herkesi sevindirdi" dedi.


İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aydoğan, barış, cemil, edildi, enstitüsü’ne, kabul, nobel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cemil Bayık: Barış Süreci Öldü coquettishness Haber Arşivi 0 05 Kasım 2013 20:40
Nobel Barış Ödülü üç kadına verildi Aze Haber Arşivi 0 09 Ekim 2011 11:48
Nobel Barış Ödülü Obama'ya verildi Feronia Haber Arşivi 0 09 Ekim 2009 16:07