IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Şubat 2014, 11:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Binali Yıldırım iki günlük bebeğin kulağına ezan okudu




AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Buca ilçesine geldi.




Seçim çalışmalarına İzmir’in Buca ilçesinde devam eden Yıldırım, Buca ilçesindeki ilk ziyaretine Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy ile birlikte Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi’nden (BEGOS) başladı. Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, sorunlara ‘Yıldırım’ gibi çözüm olacaklarını, reçetenin kendilerinde olduğunu ifade etti. BEGOS Müteşebbis Heyet Kurulu Başkanı Remzi Peköz, Yıldırım’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Siz hükümetin en başarılı, en çalışkan bakanıydınız. Her zaman kalbimiz, bölgemiz size açık. Her zaman bekliyoruz” dedi.
BEGOS Yönetim Kurulu Başkanı Timur Yaykıran ise, Buca’da yaşayan vatandaşların ortak sorununun yol olduğunu ve ilgi görmediklerini söyledi. Yıldırım, “Türkiye’nin her yerini yolla donattık, Buca’daki yolları mı yapmayacağız. Her şey yoluna girecek. Buca İngilizcede ‘çukur’ demek. Tamam öyle de biz Buca çukurlarla dolsun demedik” şeklinde konuştu. İzmir’de uyum problemi olduğunu ifade eden Yıldırım, “Yerel ve merkezi yönetimin ideolojik ayrışma içerisinde olması yanlış bir şey. Şehri kim yönetecekse yönetsin, hamaset ve ideolojik söylemlerle şehri içine kapatmayın. Bu şehrin birçok ilkleri var. Bu noktada olmaması lazım” diye konuştu.
Hükümetin İzmir’e sahip çıkmadığı yönündeki söylemlerin de hiçbir şekilde doğruyu yansıtmadığını ifade eden Yıldırım, “İzmir’in bütçesinin yüzde 92’sini hükümet gönderiyor. Bizden ne istendi de yapmadık? Bunun cevabı verilsin. İzmirliler bu tür söylemlere itibar etmesin. 14 yıl önce İzmir’den ayrılanlar yıllar sonra İzmir’e geldiklerinde ‘bırakıp giderken daha güzeldi, geldik gördük moralimiz bozuldu’ diyorsa bu işte bir iş yapılmamışlık, bir yanlışlık vardır. Bir ayı geçkin süredir sokaklardayız. Sokak bize ‘İzmir değişim istiyor’ diyor. İzmir isterse biz varız ve hazırız” diye konuştu.
DENİZ BEBEĞİN KULAĞINA EZAN OKUDU
Yıldırım'ın Buca ziyareti yine renkli görüntüleri de beraberinde getirdi. Buca Futbol Akademisi Gençlik Geliştirme Derneği’ni de ziyaret eden Yıldırım, burada minik futbolcularla bir araya geldi. Kapalı salonda minik futbolcuların antrenmanına eşlik eden Yıldırım, '35 Binali Yıldırım' yazılı formayı giyerek penaltı attı. Tınaztepe Hastanesi’ne giden Yıldırım, henüz iki günlük Deniz isimli bebeğin kulağına ezan okudu. Deniz bebeğin vatana, millete hayırlı uğurlu bir evlat olmasını dileyen Yıldırım, hastaneye gelen diğer vatandaşlarla da selamlaştı acil şifalar diledi.




İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bebeğin, binali, ezan, gÜnlÜk, iki, kulağına, okudu, yıldırım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Binali Yıldırım, ocak başına geçti gazetecilere çay ikram etti MasteR06 Haber Arşivi 0 28 Ocak 2014 20:09
Binali Yıldırım iş kıyafetini giydi kaynak yaptı PassioN Haber Arşivi 0 06 Mayıs 2012 00:54
Binali Yıldırım: İnternet çıktı mertlik bozuldu PassioN Haber Arşivi 0 26 Ocak 2012 19:42
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 3. Köprü projesine ilişkin açıklamalarda bulundu Sevda Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 20:03