IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2014, 12:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'liler Genel Merkez'i Bastı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ankara Çankaya'da Bülent Tanık yerine eski belediye başkanlarından Doğan Taşdelen'in oğlu Alper Taşdelen'in aday gösterilmesi CHP'lileri kızdırdı.

Ankara'da CHP genel merkezi önünde toplanan bir grup partili, Çankaya’da Bülent Tanık yerine Alper Taşdelen’in seçilmesine ve İstanbul Sancaktepe’de ön seçimden üçüncü aday çıkan Özgen Nama’nın belediye başkan adayı seçilmesine tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkan adaylarını açıklamak için dün sabah saatlerinde partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK)’yı topladı. Gün boyu süren MYK’nın ardından Kılıçdaroğlu parti meclisini toplayarak belirlenen adayları sundu. Parti Meclisi toplantısı devam ederken bir grup partili CHP’nin önüne geldi. CHP’nin Ankara Çankaya’da Bülent Tanık’ın yerine eski belediye başkanlarından Doğan Taşdelen’in oğlu Alper Taşgelen’i göstermesine ve İstanbul Sancaktepe’de ön seçim sonuçlarında birinci çıkan Hakkı Sağlam yerine Özgen Nama’nı aday gösterilmesine tepki geldi. Parti önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, slogan atarak belediye başkan adaylarına tepkilerini dile getirdi.

Grup, partinin kapısında beklerken genel merkezden gelen bir şahıs, eylemcileri dağılmaları yönünde uyardı. Eylemcilerin tepki göstermesi üzerine şahıs, özel güvenlik görevlileri tarafından tekrar parti binasına götürüldü. Bunun üzerine tansiyon arttı. Eylemciler sloganlar atarak partinin demir kapısına yöneldi. Kapının üzerine çıkan eylemciler kapıyı salladı. Yanlarına Genel Başkan Yardımcılarından birinin gelmesini isteyen eylemciler, demir kapıya yüklenerek partiye girmek istedi. Partililer genel merkeze giremeyince, havai fişek atarak ve meşale yakarak eylemlerine devam etti.

Partinin kapalı garajından araçların çıktığını fark eden eylemciler, otoparkın kapısına doğru yöneldi. Bu sırada otoparktan çıkan CHP’li Ali Kılıç protestolarla karşılaştı. Kapıda araçtan inen Kılıç, uzun süre eylemcileri ikna etmeye çalıştı. Eylemcilerin kapıyı açmaması üzerine Kılıç, tekrar otoparka dönmek zorunda kaldı. Kılıç’ın otoparka dönmesinin ardından bir süre daha parti önünde bekleyen eylemciler, bir olumsuzluk olmadan dağıldı.

GARAJ ÇIKIŞ KAPISINI KAPATTILAR

Onlarca partili "Taşdelen'i istemiyoruz" sloganı atarken 2 partilinin aracıyla da CHP Genel merkezinin garaj çıkışı kapatıldı. Garaj çıkışı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK üyeleri tarafından kullanılıyor. Araçlarını protesto amacıyla kapının önüne çeken partililer tüm ısrarlara rağmen araçlarını çekmedi.

YENMAHALLE ADAYI DA BELLİ OLDU
PM'de Taşdelen'in yanı sıra Ankara Yenimahalle'de de mevcut başkan Fethi Yaşar'ın onaylandığını bildirdi. Toplantıya yemek arası verildiğini belirten Oran, ara sonrası İstanbul ve İzmir ilçelerinin görüşüleceğini kaydetti.

Bu arada Çankaya Belediye Başkanlığı için aday adayı olan PM üyesi Durdu Özbolat'ın Taşdelen'in onaylanmasının ardından toplantıdan ayrıldığı öğrenildi.

MURAT KARAYALÇIN İSTİFA ETTİ İDDİASI

Çankaya Belediyesi'ne Alper Taşdelen'in aday gösterilmesi üzerine Murat Karayalçın'ın PM'den istifa ettiği iddia edildi. Bu bilgiyi Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer Twitter'dan takipçileriyle paylaştı.

KADIKÖY ADAYI NASUH MAHRUKİ

CHP Kadıköy Belediye Başkan Adaylığı için AKUT'un kurucusu Nasuh Mahruki'nin ismi PM'ye sunuldu. Büyük bir sürpriz olmazsa CHP'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı Nasuh Mahruki olacak..

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bastı, chpliler, genel, merkezi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BjK'Liler 1903 , Fb'Liler 1907 , Gs'Liler 1905 Yazsınn .. aŁmiηa Forum Oyunları 835 16 Nisan 2024 00:10
Genel Muhasebe - Muhasebenin Temel Kavramları ve Genel Kabul Görmüş Muhasebe İlkeleri yoSun AÖF ders notlari 0 26 Nisan 2011 15:20