IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2014, 12:47   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O vahşeti yayınlayan öğrenci İHA’ya konuştu




Eskişehir’de üniversite öğrencisinin bir kafeden sahiplendiği kediyi işkence yaparak öldürdüğü video görüntülerini servis yapan A.T. olayın cezasız kalmaması için videoyu paylaştığını söyledi.


elefonla İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan üniversite öğrencisi A.T., M.C.A ile aralarında husumetin bulunmadığı, videoyu vicdan azabı çektiği için yayınladığını söyledi.

M.C.A ile sevgili olmadıklarını ifade eden A.T., sözlerine şöyle devam etti:
“Ben şuanda Adana’dayım. Dün geceden bu yana sürekli bana hakaret ediyorlar. Kimlik numarama kadar her şeyim yayınlanmış. Kimin yayınladığını biliyorum ve bu kişiyi savcılığa vereceğim. Biz M.C.A. ile hiç yüzyüze gelmedik. Yazılanlar gibi sevgili de olmadık. Biz sadece arkadaştık. M.C.A.’ın kendisi gönderdi bu videoyu bana. Tahminimce kediyi Eylül 2013’de öldürdü. Benden önce bu olayı kime anlattıysa inanan olmamış. Bana videoyu 17 Kasım 2013 tarihinde gönderdi. Ben de bu videoyu paylaşmak istedim. Ancak karşımda psikopat biri olduğu için korktum. Bu videoyu saklamaya dayanamadım. İki gün önce M.C.A’ın ve benim tanıdığım ortak bir arkadaşımıza bahsettim. O da kesinlikle bu videoyu yayınlamam gerektiğini ve yanımda olacağını söyledi.

Dün de birkaç hayvansever arkadaşıma bu videoyu gönderdim, onlarda kesinlikle paylaşmam gerektiğini söylediler. Ben de yapılması gereken şeyin bu olmasını düşündüm ve videoyu paylaştım. Fakat suçlu durumuna ben düştüm. Asılsız suçlamalar yapan Ankara’da bulunan bir kadın bana saldırdı. Benim M.C.A. ile kişisel hiçbir sorunum yok. Dün gece M.C.A. ile telefonla görüştük. Ben bunu yapmak zorunda olduğum için yaptım. Bu yaptığı şey, hiç doğru olmadığı için, savcılığa da şikayet ettim. Videoyu paylaştıktan sonra M.C.A bana mesaj atarak, çok yanlış bir şey yaptığımı söyledi. Ben mesajı ciddiye almadım. Benim onunla kişisel sorunlarımın olduğunu düşündüğünü söyledi. Ben de durumun sadece yaptığı davranıştan ötürü olduğunu söyledim. O yanlış bir şey yaptı ve bunun cezasını çekti.”


İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
konuştu, vahşeti, yayınlayan, İha’ya, öğrenci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu da sütçü vahşeti! Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 20:41
Kıbrısta Rum Vahşeti YapraK Tarih 0 13 Nisan 2009 20:47
Yunan vahşeti YapraK Musevilik 0 28 Mart 2009 20:34