IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2014, 08:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Millete küfredene ders vereceksiniz




CHP Grubu’nda konuşan Kılıçdaroğlu, Sabah-atv soruşturmasına ilişkin tapeleri ve eski bakan Güler ile oğlu Güler arasında geçen konuşmaları dinletti


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Sabah-atv yolsuzluğuna ilişkin ortaya çıkan tapeleri dinletirken, “En son izledik, ‘Bu milletin anasını belleyeceğiz’ dediler. Açıkça size hakaret var. Sizin ananıza küfredene ders vereceksiniz” dedi. Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin yasal dinlemelerin tapelerini dinletti.


Makam aracı ve çuval
10 dakika süren sinevizyon, Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan’ın makam aracındaki fotoğrafına eklenen, “Bu baba hırsız oğlunu korumak için oğlunu başbakanlık makam aracında yanında gezdiriyor”; geçen günlerde Van’da yaşamını yitiren Muharrem Taş’ın fotoğrafına eklenen, “Bu baba ise doktor bulamadığı için ölen 3 yaşındaki oğlunu çuval içinde köyüne taşıyor” görüntüsüyle sona erdi. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
- TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI: Valinin yasal görevini yaparken nasıl Diyarbakır’a sürgün edildiğini hepimiz daha iyi biliyoruz. Havuz işini gördünüz burada. İhale Kanunu yok Türkiye’de. Bir Erdoğan var bir Milyonali var. İhaleyi bunlar veriyor, dağıttıktan sonra salma salıyorlar. Onlar da elleri mahkum gidip veriyorlar. Para veren işadamlarına verilen ihalelerin tutarı 87 milyar 832 milyon TL. O kadar ihale aldığına göre 150 milyon versin ne olacak diyor. Rüşvettir bu. Bu ülkede tüyü bitmemiş yetimin hakkını almaktır.
- İŞTE SEN PARALEL DEVLETSİN: (‘Hırsız var’ sözleri üzerine) Hırsız var derseniz karşı taraftan birileri gelebilir. Mahkeme kararıyla aranan bir kişi, Başbakan’ın oğlu, Başbakan’ın makam aracıyla gidiyor. Açıkça devlete gözdağı veriyor. Ben burada olduğum sürece benim oğluma kimse dokunamaz diyor. ‘Sizin mahkeme dediğiniz normal yurttaş içindir benim için değil, bu 17 milyarı götürür buna kimse dokunamaz’. İşte sen paralel devletsin. Sana ayrı vatandaşa ayrı hukuk uygulanıyor.
- BU İKTİDARDAN BIKTIK DEYİN: Bir baba ve sırtında 1,5 yaşındaki çocuğunun cesedi var. AKP’ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum. Bu fotoğrafı içinize sindiriyorsanız gidin oy verin. Bu ülkenin temizliğe ihtiyacı var diyorsanız, bu iktidardan bıktık deyin.
- GÜLER’İN OĞLUYLA KONUŞMASINI AÇIKLADI: Bu tapeler yanlış işi olanların tapeleridir. Bu tapelere Milyonali de takılmıştır. 10 Şubat 2014. Erdoğan İstanbul’da konuşuyor. ‘17 Aralık sürecinde kimlerin kimlerle iş tuttuğuna dikkat edin’ diyor. Burada tapeleri dinledik, kimlerin kimlerle iş tuttuğunu öğrendik. 17 Aralık 2013, sabah 07.39. Polisler Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’in evinde arama yapıyorlar. Babasını arıyor. Barış Güler, “6:30’da geldiler, Celal Kara diye savcı, arama kararı çıkarmış, örgüt kurmak işte”. Muammer Güler, “Ne var oğlum senin evinde”. Barış Güler, “Hiçbir şey yok baba”. Muammer Güler, “Para ne var”. Biliyor çünkü para olduğunu. Barış Güler, “Yani kendi param, üç beş kuruş kalan param, o kadar zaten”, Muammer Güler, soruyor “Kaç para”. Barış Güler, “Sen biliyorsun”. Muammer Güler, “Kaç lira oğlum”. Barış Güler, “1 trilyon civarı param var o kadar”. Baba biliyor kaç lira olduğunu. Bakan, “Tamam oğlum, el koydular mı paraya”. Barış Güler, “Yok, daha arama yapıyorlar şu anda”. Muammer Güler şimdi oğluna ders veriyor, nasıl ifade verecek, neleri söyleyecek. Muammer Güler, “Tamam, anladığım kadarıyla Zarrab’la rüşvet ilişkisinden bahsediyorlar. Şunu söyleyeceksin diyeceksin ki ‘danışmanlık ilişkim var gayrıresmi danışmanlık. Resmi yapmadım. Babamın şeyi olmasın... Benim para alışverişim bu. Benim alacaklı olduğum dayımın oğlu, akrabam bunların yanında çalışıyor, onun bana borcu var, senetlerimiz de var, onun şeyini yapıyorum. Gayrıresmi danışmanlık ilişkim var. Rüçhan’dan alacağım var, rica ettik.” Telaş sonucu söylenen laflar. Buradaki önemli nokta şu. Babası hepsini biliyor.
Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ders, küfredene, millete, vereceksiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köle gibi ders çalışmak isteyenlere : Ders Çalışma Topu Gιzєм Bilim Dünyasından Son Haberler 1 20 Mayıs 2009 11:34