IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2014, 08:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuklarını yaşatmak için katil oldu




Uzman çavuş olan eşinden ayrıldığı için evi basılarak annesi öldürülen Melek Karadayı’nın, korucu babasının ‘intikamımızı almazsan 3 çocuğunu katlederim’ tehdidiyle eski kayınvalidesini vurduğu ortaya çıktı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Diyarbakır’da daha önce evlerine saldırarak annesini öldüren kayınvalidesini öldürüp kayınpederini de yaraladığı için önceki gün tutuklanan üç çocuk annesi Melek Karadayı (30), saldırıyı babası Cuco Çalar’ın tehditleri sonucu yaptığını anlattı. Melek Karadayı, babasının kendisini annesinin intikamını almazsa kendisi ve üç çocuğunu öldürmekle tehdit ettiğini anlattı.

Gazetelere ‘intikam alan gelin’ diye geçen Diyarbakır’daki olayın ardında yine bir çocuk yaşta zorla evlendirilen, ailelerin baskısından kurtulamayan bir kadının dramı çıktı. Genç gelin Kardayı’nın ayrıldığı ve annesini öldüren uzman çavuş eşi ile amca çocukları olduğu, 13 yaşında evlendirildiği baskı ve tehditler nedeni ile bir süre kadın sığınmaevinde kaldığı belirtildi.
Olayın ardından korucu olan baba Çalar, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Melek Karadayı, ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini anlatırken “Babam sürekli beni intikam almam için uyarıyordu; bana kayınpederim ve kayınvalidemi öldürmem gerektiğini, aksi halde üç çocuğumu kendisinin öldüreceğini söylüyor, sürekli baskı yapıyordu” dedi.

‘Önce atış talimi’
Olaydan bir gün önce babasının kendisine atış talimi yaptırdığını anlatan Karadayı, şunları söyledi:
“Babam nereden bulduğunu bilmediğim bir tabanca ile Yeniköy’de bana atış talimi yaptırdı, silahı nasıl kullanacağımı gösterdi. Kayınvalidem ve kayınpederimle apartmanın önünde biraz konuştuk ve daha sonra kendilerini itekledim ve babamın bana söylediği ‘Yapacaksın yoksa senin çocuklarını öldüreceğim’ tehditleri aklıma geldi. O an kendimi kaybettim. Çantadan çıkardığım silahla ateş ettim, zaten mermiyi babam silahın ağzına vermişti. Babam bana ateş etmeden önce içerisinde 7 kurşun olduğunu söylemişti. Tüm şarjörü boşalttım. Direkt hem kayınvalidem, hem de kayınpederime ateş ettim. Pişmanım.”
Diyarbakır Bağlar Kardelen Kadın Merkezi Koodinatörü Mukaddes Alataş, 20-23 Ekim 2013 tarihleri arasında sığınmaevinde kalan Karadayı’nın babası tarafından cinayete zorlandığını kendilerine de anlattığını söyledi. Alataş, Karadayı hakkında şu bilgileri verdi:
“Karadayı’nın ailesi annesinin ölümünden onu sorumlu tutuyormuş. Melek 12 yaşında ve okula giden oğlunu babasının okula giderek öldürmeye çalıştığını anlattı. Çocukları da dedeleri tarafından öldürülme korkusuyla yaşıyorlardı. Melek, bu baskılara dayanamayarak bize geldi.”
Genç kadını ailesinin sığınmaevine gelerek ikna ettiğini ve “Biz Melek’e evde hiçbir şekilde baskı yapmayacağız. Bir yanlış anlaşılma olmuş” dediklerini ifade eden Alataş, “Melek, bir gün düşündükten sonra, ‘5 yaşında bir erkek kardeşim var. Ona bakmam lazım’ diyerek ailesinin yanına gitmeye karar verdi” diye konuştu.

13’ünde evlendi
Melek Karadayı’nın fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirten Alataş, şöyle devam etti:
“Bir de Melek’in etrafındaki erkekler çok erken silahla tanışmışlar. Hepsi korucu, biri uzman çavuş, babası da korucu. Dolayısıyla Melek’in bir korkuyla büyüdüğünü, 13 yaşında evlendirildiğini ve bu korkuyla başedemediğini anladık. Sekiz-dokuz kardeşi olduğunu biliyoruz. Melek’ten çok çocuklarının can güvenliği tehlikesi vardı. Bizlere, ‘beni değil çocuklarımı öldürmek istiyorlar’ diyordu. Çocuklarının üçü de çok küçüktü.”

DHA / Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çocuklarını, icin, katil, oldu, yaşatmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tuvalet sırası yüzünden katil oldu! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 17 Kasım 2011 15:57
Olin Edirne bir ilki yaşatmak için çalışmalara başladı! Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 07 Kasım 2011 12:25
Katil balina katil oldu! Lucifer Haber Arşivi 0 25 Şubat 2010 21:15
Ablasını yaşatmak için doğdu, başardı Angel Haber Arşivi 0 21 Ekim 2008 10:39