IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rhytia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2014, 19:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
40 Yıllık Sevgililer Kız Kulesi'nde Buluştu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bağcılar Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan "Mutlu Yuva Huzurlu Toplum" projesi kapsamında 40 yıl boyunca aynı yastığa baş koymuş çiftleri Kız Kulesi'nde yemekli programda ağırladı. Sanatçı Bedirhan Gökçe'nin birbirinden güzel şiirleriyle renk kattığı yemekli programda çiftlere yastık da hediye edildi.


Bağcılar Belediyesi 40 yıl evliliklerini başarıyla sürdüren çiftleri Üsküdar Kız Kulesi’nde ağırladı. Programda duygularını dile getiren çiftler mutlu evliliğin anahtarının karşılıklı anlayış, sabır ve huzur olduğunu vurguladılar. Bağcılar İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, yıllarca tüm sorunlara göğüs geren, sıkıntılarını ve sevinçlerini birbirleriyle paylaşan çiftlerle anlamlı bir programda buluştukları için mutlu olduğunu ifade etti. Çakır, “İyi bir aile içerisinde yetişen fertler de yine kendi çocuklarını iyi yetiştirir. 40 seneyi aşkın süre evliliklerini başarıyla yürüten sizlerden güzel örnekler alıyoruz.” diye konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SİZLERİN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIYORUZ

40 yılı birlikte yaşayan çınarları ağırladıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da ‘Mutlu Yuva Huzurlu Toplum’ projesi kapsamında 40 yılı aşkın bir süre aynı yastığa baş koymuş çiftleri ağırladıklarını belirterek, “Sevinçler, mutluluklar paylaşıldıkça artıyor, hüzünler paylaşıldıkça azalıyor. Burada buna şahitlik ediyoruz.” dedi. Bağcılarlı kadınlar için hizmete sundukları Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde psikologların da hizmet verdiğini anlattı. Ailelere destek olduklarını ifade eden Çağırıcı, dostlukların ‘peki’ demekle daim olduğunu söyledi. Küçük sorunların büyütülmemesi ve sorunların karşılıklı anlayışla çözülmesi gerektiğinin altını çizen Çağırıcı, çiftlere hitaben, “Sizlerin tecrübelerinden faydalanıyoruz. Uzun ve mutlu bir evliliğin anahtarı sizde. Gençlerimiz de sizin tecrübelerinizden faydalanıyor. Mutlu evliliğin en güzel örneğini sizler sergiliyorsunuz.” diye konuştu. AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise yıllarca mutlu bir evliliği sürdürerek çocuk ve torun sahibi olan büyüklerini örnek aldıklarını ifade etti.

Bedirhan Gökçe’nin sahne alarak şiir ziyafeti sunduğu programda ayrıca Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula da dua etti. Programda ayrıca çiftlere günün anısına yastık, fincan takımı, cüzdan ve çanta hediye edildi.

SIKINTILARIMIZI BİRLİKTE GİDERDİK

41 yıllık mutlu bir evlilik hayatı yaşayan 61 yaşındaki Hasan Coşkun ile eşi Nilgün Coşkun, program vesilesiyle ilk evlendikleri günü hatırladıklarını belirterek, “Biz görücü usülü ile evlendik. Çok mutlu bir hayatımız oldu. Sıkıntılarımızı birlikte giderdik. Zaman zaman tartıştık ancak sorunlarımızı büyütmeden güzellikle çözdük. Şimdi iki oğlumuz dört torunumuz var. Zaman çok çabuk geçiyor. Zamanı iyi değerlendirmeliyiz” dediler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KIZ KULESİ’NDE İLK KEZ BULUNUYORUZ

73 yaşındaki Muhittin Yaşar ile eşi Halise Yaşar da üç çocuk ve iki torun sahibi olduklarını belirterek, “Sayın Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya çok teşekkür ediyoruz. Kız Kulesi’nde ilk kez bulunuyoruz. Çok mutlu bir gün yaşadık.” diyerek duygularını dile getirdiler. Mutlu bir evlilik yaşadıklarını belirten Hasan Coşkun, “Eşim ile huzurlu yuvamız oldu. Problemlerimizi birlikte çözmeye çalıştık. Çocuklarımıza sevgi ve saygıyı öğrettik. Karşılaştığımız sıkıntıları sabırlı davranarak tahammül ederek aramızda giderdik. Neticesinde de mutlu bir evlilik yaşadık, yaşıyoruz” diye konuştu. Kız Kulesi’nde hatıra fotoğrafı çektiren çiftler güneşli havada güzel bir programda buluştukları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Mutlu evliliklerinde yaşadıklarını basın mensuplarıyla paylaşan çiftler birbirlerine gül vererek mutluluklarını pekiştirdiler.

Kaynak: Selami Çalışkan-haber 365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
40, buluştu, kulesinde, kız, sevgililer, yıllık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgililer Günü Tarihçesi, Sevgililer Günü Nedir, Neden 14 Şubat Sevgililer Günü PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 08 Şubat 2013 19:18
Galata Kulesi'nin Kız Kulesi'ne Aşkı Sue Kişisel Gelişim 0 02 Ağustos 2012 13:53
Galata Kulesi & Kız Kulesi Rhytia Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 08 Haziran 2012 19:38
Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.. Tüm Sevgililer Nice Nice Sevgililer Gününe... Sevda Tebrikler & Kutlamalar 21 14 Şubat 2012 19:26