IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Şişli'de bina çöktü: 2 işçi yaralı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/565964-sislide-bina-coktu-2-isci-yarali.html)

MasteR06 15 Şubat 2014 22:33

Şişli'de bina çöktü: 2 işçi yaralı
 
Şişli’de yıkımı yapılan bir binanın çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şişli’de yıkım sırasında bir binada meydana gelen göçükte 2 işçi yaralandı. Yaralı işçilerden biri kamyonun üzerine uçtu, diğer işçi ise itfaiye tarafından enkaz altından çıkarıldı.

bide-i Hürriyet Caddesi üzerinde akşam saat 19.00 sıralarında yıkım yapılan 6 katlı bir binada, işçilerin çalışması sırasında göçük meydana geldi. Binanın iç kısmında yaşanan çökme sırasında işçilerden biri, binadan fırlayarak yolda duran kamyonun üzerine düştü. Yaralı işçi vatandaşların yardımı ile hastaneye götürülürken, bir işçi ise binadaki göçüğün altında kaldı. Enkazın altında kalan işçiyi kurtarmak için olay yerine itfaiye ekibi istendi. Polis ise caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen Beyoğlu itfaiyesine bağlı ekipler, yaralı işçiye kısa sürede ulaşarak binadan çıkardı.

Sedye ile itfaiye merdivenine taşınan yaralı işçi, daha sonra aşağı indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan işçilerden Abbas Adıyaman’ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, Ali Bayar adlı işçinin durumunun ise iyi olduğu bildirildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. MUSTAFA ESEN

İHA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net