IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2014, 02:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özel eğitimli köpeklerle aranıyor




ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde eşi 39 yaşındaki Gülay G., kayınvalidesi 59 yaşındaki Fatime Kayabaşlık ve dini nikahlı eşi 64 yaşındaki Salih Bostancı'yı av tüfeği ile öldüren 43 yaşındaki Hüseyin G.'yi arama çalışmaları sürüyor.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Hüseyin G.'nin, dün gece evinde üzerini değiştirip yemek yediği ileri sürülen Çayır Köyü'ndeki arkadaşının ifadesi alındı.

Geçen cuma günü meydana gelen olayda ilçeye bağlı Çayır Köyü'nde oturan işsiz Hüseyin G., 3 ay önce evi terk edip Güdüllü Köyü'ndeki annesinin yanına yerleşen 18 yıllık eşi Gülay G. ile kayınvalidesi Fatime Kayabaşlık ve onun dini nikahlı eşi Salih Bostancı'yı evde pusu kurup av tüfeğiyle öldürdü. Hüseyin G., eşi ve kayınvalidesini ateşe vererek kaçtı.

Çaycuma Sulh Ceza Mahkemesi'nin, geçen 27 Ocak'ta şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşinin yanına 6 ay yaklaşmama yönünde tedbir kararı verdiği Hüseyin G., henüz bulunamadı. Jandarma ve AFAD'ın yaptığı aramalarda izine rastlanmayan Hüseyin G.'nin, dün saat 23.00 sıralarında Çayır Köyü'ndeki arkadaşı B.B.'nin evinde kıyafetlerini değiştirip yemek yediği ortaya çıktı. Şüphelinin, arkadaşının evinde yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra yeniden izini kaybettirdiği belirtildi. Hüseyin G.'nin arkadaşı B.B. jandarma tarafından gözaltına alındı. B.B. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hüseyin G.'nin evde bıraktığı kıyafetleri koklatılan özel eğitimli köpeklerle bugün arazide yapılan aramalarda ayak izlerine rastlandı. Saklandığı düşünülen bir mağarada da boş sigara paketi bulundu. Ancak Hüseyin G.'ye ulaşılamadı.

3 kişiyi öldüren Hüseyin G.'nin köye kadar gelmesi, ölenlerin yakınları ile köy sakinlerinden bazılarını endişelendirdi. Ölenlerden Salih Bostancı'nın oğlu Siyami Bostancı, şüphelinin biran önce yakalanmasını isteyerek, şöyle konuştu:

"Jandarma, AFAD köpeklerle günlerdir arıyor. Ama bulunamadı. Dün gece köye kadar gelmiş. Bir arkadaşının evine girip yemek yemiş, üzerini değiştirmiş. Elinde silah olduğu söyleniyor. Görenlere, ihbar etmemeleri için tehditde bulunuyormuş. Biz buna inanmıyoruz. Mutlaka köyden birilerinden yardım alıyor. Ama elinde silahla gezmesi bizi endişelendiriyor. Biran önce yakalanmasını istiyoruz."
Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aranıyor, eğitimli, köpeklerle, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köpeklerle ilgili sır çözüldü! yaSmin Hayvanlar Alemi 0 22 Şubat 2014 18:18
Kişiye Özel İlaçlarla Kansere Çare Aranıyor System Sağlık Köşesi 0 31 Ekim 2011 11:25