IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   MHP-BDP bayrağı yan yana (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/568829-mhp-bdp-bayragi-yan-yana.html)

MasteR06 27 Şubat 2014 13:58

MHP-BDP bayrağı yan yana
 
ADIYAMAN’da, yerel seçimler öncesi inşaat halindeki bir binaya asılan MHP ile BDP'nin bayrak ve afişleri görenleri şaşırtıyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]






Yeşilyurt Mahallesi Malatya Caddesi üzerinde inşaatı süren 5 katlı bir binanın en üst dış cephesine MHP bayrağı ile BDP Adıyaman Belediye eş başkan adaylarının afişi asıldı. Birbirine zıt görüşlere sahip iki siyasi partinin yan yana asılan bayrak ve afişini görerek şaşıranlar, bu durumu cep telefonu kameraları ile görüntüleyerek ölümsüzleştiriyor.

İsmi öğrenilemeyen inşaat sahibinin 2 siyasi partiye de bayrak ve afişlerini asmasına izin vermesiyle MHP ve BDP'nin yan yana propagandası ilginç görüntü oluştururken, mahalle sakinleri ise ortaya çıkan tablonun sevindirici olduğunu ifade etti. Adıyaman'ın huzur kenti olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Birbirine zıt düşüncelere sahip partilerin yan yana propaganda yapması ilginç olduğu kadar sevindirici" yorumunu yaptı. Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)

CtrL 27 Şubat 2014 14:03

Cevap: MHP-BDP bayrağı yan yana
 
Türk Bayrağı'nı hastane, belediye önünden indirip kendi paçavralarını astıklarında sıkıntı yok, seçim için aynı binayı kullanınca kıyamet kopuyor. Bu da bir seçim propagandası olsa gerek.

Ayrıca orada iki zıt partinin, düşüncenin görüntüsü yok, sevindirici falan da değil. Zıt parti değil; Türkiye'yi bölmeye çalışan şeref yoksunu insanların ''paçavrası'' var.

MasteR06 27 Şubat 2014 14:10

Cevap: MHP-BDP bayrağı yan yana
 
İstedikleri kadar uğraşsınlar.Vatanını seven askerler,polisler oldukça , gözü kapalı ölüme gidecek gençler oldukça bu vatanı bölemezler.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net