IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2014, 01:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaleidoscope Sound'dan ses kaydı açıklaması





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan’ın gündemi bir süredir işgal eden ses kayıtları ile ilgili rapor açıklayan Kaleidoscope Sound, ses kaydının devamlılığı olan bir kayıt olmadığını açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu N. Bilal Erdoğan'ın internete düşen telefon görüşmelerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ile ilgili rapora imza atan Amerikalı Kaleidoscope Sound Stüdyosu resmi Facebook hesabından da yayınladığı raporu teyit etti. İşte Kaleidoscope Sound'un Facebook hesabından daha önce yayınladığı raporla ilgili yaptığı o açıklama;

"İlişikteki Kaleidoscope Sound mektubuna dair sorulara cevaptır:

Bu mektup, bugün, 26 şubat 2014 tarihinde, bir müşterinin analiz etmemiz için getirdiği kayıt üzerinde düzenleme mi yapıldığı yoksa kaydın devamlılık taşıyan bir konuşma mı olduğu hususunu mesleki görüşümüze göre tespit etmemizi istediğini doğrulamak içindir.

Biz ses kayıt, düzenleme ve karıştırmada uzmanlaşan ticari bir kayıt stüdyosuyuz. Ses adli bilişim uzmanları gibi bir referansımız yok, sadece ses uzmanları olarak edindiğimiz tecrübemiz var.

Kadromuzdaki mühendislerden biri olan kyle cassel küçük ve basit gibi görünen projeyi üstlenmek için uygundu. Sesi sistemimize yükledi ve ses dalgalarını gözlemleyerek sesi dinledi. Konuşmanın kimler arasında yapıldığı veya mahiyeti konusunda hiçbir farkındalığı yoktu. Sadece, gördükleri ve duyduklarına dair görüşünü sundu. Onun ilişikteki mektubu bunun sonuçlarını yansıtmaktadır ve ben de dinledim ve değerlendirmesinin arkasında duruyorum.

Bize analiz etmemiz için verilen kaydın gerçekten herkesin sorguladığı kayıt olup olmadığı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz ama youtube'da duyduğumuz ile aynı gibi.
Söylenenleri anlayamadığımız gibi içeriğe dair hiçbir görüş sunmuyoruz. Bize kayıt üzerinde düzenleme mi yapıldığı yoksa kaydın devamlılığı olan bir kayıt mı olduğu soruldu. Profesyonel fikrimizce, devamlılığı olan bir kayıt değildir. Bunu aşan bir saptamada bulunabilmek için en azından bir anadil konuşuru olmak gerekmektedir.

Lütfen bunu tarafların masumluğuna ya da suçluluğuna dair bir emare olarak almayın; sadece sorulan soruya verilen bir cevaptır.

Saygılarımla,
Randy Crafton
Kaleidoscope Sound"

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklaması, kaleidoscope, kaydı, ses, sounddan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
|Sohbet Siteleri İçin Seo Paketi |Dizin Kaydı | Backlink | Makale Tanıtım | Zd Kaydı| BayMankeN Diğer Dizinler 0 10 Kasım 2012 03:12
Opel Corsa Kaleidoscope Liaaa Otomobil Haberleri 0 15 Şubat 2012 20:27