IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2014, 02:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gülsüm anne: 'Ölüme terk edildim'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Eşiyle anlaşmalı boşandığı gerekçesiyle maaşı kesilen Gülsüm Kabadayı, eşiyle anlaşmalı boşanmadığını belirterek, ölüme terk edildiğini söyledi.

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası felç kalan ve kamuoyunda 'Umut' olarak bilinen genç ile 5 yıldır bakımını üstlenen ve koruyucu annelik yapan 42 yaşındaki Gülsüm Kabadayı, ikinci kez maaş şoku yaşadı. Daha önce Umut için aldığı bakım ücreti vergi borcu nedeniyle kesilen Kabadayı'nın bu kez de babasından aldığı emekli maaşı kesildi.

Eşiyle anlaşmalı boşandığı gerekçesiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kabadayı'ya 2008 yılından itibaren ödenen yaklaşık 40 bin TL'yi de faiziyle birlikte geri istedi. SGK'nın kararını öğrendikten sonra şok olduğun belirten Gülsüm Kabadayı, 'Eşimle 2006 yılında ayrıldık. Eşimden ayrılalı 8-9 yıl oldu. Umut'u da 30 Ağustos 2008 yılında aldım. Ben tedavi için 29 Aralık tarihinde Samsun'da özel bir merkeze geldim. Yılbaşından sonra ilaçlarım bitti ve yazdırmaya gittiğimde SGK'mın iptal olduğunu öğrendim. Ben şeker hastasıyım. Ben günde 4 tane insülin kullanıyorum. Tansiyon hastasıyım. İlaçlarımı alamıyorum. Bir yavruya ben kucak açtım. Benim şuanda açlık şekerim 403. Gereken yapılıyor ama benim sağlık güvencem yok' dedi.
"RESMEN ÖLÜME TERK EDİLDİM"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım isteyen Kabadayı, 'Ben bunları hak etmedim. Beni şikayet eden kimse çaresizliğin ne demek olduğunu bilmiyor mu, neden bizi şikayet etti. Neye dayanarak şikayet etti? Bana hiç kimse bir şey sormadı. Böyle bir şey yok. Ayrıldığım eşim Antalya'nın Korkuteli ilçesinde oturuyor. Ben de Antalya merkezde otuyorum. Neden ben Antalya'da iken bu şikayeti yapmadılar da Samsun'a gelince yaptılar. Ben Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istiyorum. Bunu halletsinler. Ben resmen ölüme terk edildim. Ben sağlıktan yararlanmak istiyorum' diye konuştu.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anne, edildim, gülsüm, terk, Ölüme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1 haftalık bebeği ölüme terk ettiler MasteR06 Haber Arşivi 0 30 Ocak 2014 22:27
Bizi ölüme terk etmeyin! Düş Fotoğraf Kulübü 0 12 Şubat 2013 17:00