IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2014, 18:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Topbaş AKM'yi Karakola Çevirdi'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mustafa Sarıgül, Kadir Topbaş'ın "Atatürk Kültür Merkezi'ni adeta bir karakola dönüştürdüğünü" söyledi.


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül seçim çalışmaları kapsamında Beykoz'da vatandaşlarla buluştu.

Küçükköy meydanında kendisini karşılayan kalabalığa bir konuşma yapan Sarıgül, İBB Başkanı Topbaş'a seslenerek, "Yolun buralardan hiç geçmedi mi? Bu alana iş makinalarını sokup ne yapmayı düşünüyorsun? Burayı şahıslara mı vermeyi düşünüyorsun? Şu anda gelen iş makinalarının görevleri ne olacak? Seçimlere 30 gün gibi çok kısa bir süre kaldı. Belediyedeki bütün ihaleleri durdur. İstanbul'un köprülerini, bilbordlarını AK Parti il Başkanı gibi kullanma" diye konuştu.

SALICI'DAN TEPKİ

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'yla birlikte vatandaşları selamlayan Sarıgül seçim otobüsüyle Beykoz Tokatköy'e geçti. Sahilde otobüsü durduran Sarıgül ve Salıcı basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Sarıgül'ün milletvekili adayı olacağı şeklindeki iddialara yanıt veren CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, "Sayın Sarıgül adayımız olarak seçime giriyor. Sayın Sarıgül'ü biz İBB Başkanı yapacağız" dedi.

17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklu kimsenin kalmamasını da değerlendiren Salıcı, "Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, bizzat başbakanın, bütün kadroların ayıbıdır" diye konuştu.

2-B SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Boğazı arkasına alıp açıklama yapan Sarıgül de "İstanbul Boğazı'nı korumamız lazım. Denizi korumamız lazım. Kuzey ormanlarını korumamız lazım. 2-B sorununun mutlaka çözmemiz gerekiyor. 2-B'ler şahıslara çıkar sağlamaktan başka bir şey değil. Mağdur olan binlerce yurttaşımız var. Onlar huzurlu olsunlar. 2-B sorununu akılcı yollarla çözeceğiz. Kuzey Ormanları'nı mutlaka koruyacağız. Koruyamazsak İstanbul'u koruyamayız. İstanbul'u susuzluğa mahkum ederiz" diye konuştu.

YASAKÇI BELEDİYE

İBB'nin bazı metro ve metrobüs istasyonlarında bazı stantlara izin vermediği yönündeki iddialar hakkındaki düşüncesi sorulan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "Büyükşehir belediyesi özgürlüklere izin vermiyor. Hiç bir demokratik ülkede meydanları emniyet mensupları korumaz. Sayın Topbaş Taksim Meydanı'nı emniyet mensuplarına korutuyor" dedi.

Atatürk Kültür Merkezinin adeta bir karakola dönüştürüldüğünü söyleyen Sarıgül açıklamalarını şöyle sürdürdü: Hiç bir kültür merkezi karakol olarak kullandırılamaz. Atatürk Kültür Merkezi, çevik kuvvet mensuplarımız konaklama noktası. Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde, sayın Topbaş'ın yaptığını hiç bir belediye başkanı yapmaz. Halkına meydanları kapatan bir başkanın aday olması dahi doğru değildir.

100 BİNLİK PLANI YAPACAĞIZ

Mal varlığıyla ilgili bir soruya da "Bizim mal varlığımız zaten açıktır" yanıtını veren Sarıgül, Beykoz Polenezköy için açıklanan imar planını da eleştirdi.

Sarıgül, "Polenezköy'de açıklanan imar planı orda yapılacak yollar, doğayı mahvedecek. Bire bir, gittim baktım. İstanbul'un 100 binlik planlarını sayın Erdoğan, sayın Topbaş kendi yaptıkları planlar şahısların çıkarlarıyla çakışmadı. O nedenle biz gelir gelmez 100 binlik planı derhal yapacağız. İstanbul mutlaka planlı büyüyecek" şeklinde konuştu.

Sokakları dolaşan Sarıgül, karşısına çıkan vatandaşlarla sarılıp tokalaşmayı da ihmal etmedi.

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akmyi, cevirdi, karakola, topbaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK Mardin'de karakola saldırdı Katherina Haber Arşivi 0 27 Kasım 2012 10:24
PKK'dan karakola saldırı! Ruj Haber Arşivi 0 31 Ekim 2011 21:57
PKK Silvan'da karakola saldırdı Cemalizim Haber Arşivi 5 23 Haziran 2010 19:00
PKK'dan karakola taciz ateşi Feronia Haber Arşivi 0 01 Nisan 2010 11:09