IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2014, 21:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muğla'da Akıntıya Kapılan Kadın Öldü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Milas ilçesinde sağanak sırasında oluşan akıntıya kapılan kadın hayatını kaybetti.


Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bu sabaha karşı başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağışla fırtına hayatı felç etti. Feribot seferleri iptal edilirken Bitez Beldesi'ndeki Atatürk Caddesi dereye döndü. Otomobiller güçlükle ilerleyebildi.

Bodrum'da bu sabah saatlerinden sağanak yağışla başlayan ve satteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Esnaf saatlerce işyerlerini açamazken Bodrum - İstanköy (Kos) - İstanköy - Bodrum feribot seferleri iptal edildi. Bitez Atatürk Caddesi taşan Gaz Deresi nedeniyle saatlerce sel suları içerisinde kaldı. Bazı ev ve işyerlerini su bastı. Yağış nedeniyle Gündoğan ve Yalıkavak beldelerinde meydana gelen kazalarda 4 kişi yaralandı. Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bodrum Liman Başkanlığı denizcilerin liman dışına çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Metrekareye 30 kilogram yağışın düştüğü Bodrum'da sağanak ve fırtınanın etkisini 2 gün daha sürdüreceği belirtildi.

YAŞLI KADIN SELE KAPILARAK HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Milas ilçesinde kuzusunu kurtarmak isterken sel sularına kapılan bir kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çamovalı Köyü'nde çiftçilikle uğraşan Hatice Atar (56), saat 15.30 sıralarında köydeki Karakuyu mevkisindeki dağlık arazide oğluyla birlikte koyunlarını otlatırken, etkili olan yağış sonucu Kurudere'den gelen sel sularına bir kuzu düştü. Kuzunun sel sularında sürüklendiğini gören Hatice Atar dere kenarına yaklaşıp kuzuyu kurtarmak istedi. Bu sırada ayağı kayarak dereye yuvarlanan kadın, oğlunun da tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yağışla birlikte su oranı artan derede yaklaşık 400 metre sürüklenen kadının cesedi, oğlunun ve köylülerin bir saatlik araması sonucu deredeki çalılara takılmış vaziyette bulundu.

Aynı köyde yaşayan ve arama-tarama çalışmasına katılan Mustafa Ali Damgalı, "Oğlunun bize haber vermesiyle düşüş noktasından aşağıya doğru dere kenarından aramaya başladık. Yaklaşık bir saatlik aramanın sonunda deredeki çalılarda çizmenin burnunu gördük. Daha sonra ceset olduğunu tahmin ettik. Jandarmanın gelmesiyle arkadaşlarla toplanıp kadını dere kenarına çıkardık" dedi.

Atar'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

1 SAATLİK YAĞMUR MARMARİS'TE ETKİLİ OLDU

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi.

Marmaris'te bugün 14.00'da başlayan ve 1 saat süren sağanak yağış etkili oldu. Marmaris-İçmeler, Marmaris-Turunç ve Marmaris-Datça Karayolları'nda düşen kaya parçaları trafiğin aksamasına neden oldu. Yağış nedeniyle, 1'i yaralamalı olmak toplam 6 trafik kazası meydana geldi. Yeni Datça Yolu, Kemal Elgin Bulvarı ve Siteler Mevkii'nde oluşan su birikintileri sürücülerin zor durumda kalmasına neden oldu. Deniz ve derelerin rengi dağlardan gelen sularla değişti. İlçe merkezinden Turban Mevkii'ne kadar olan 8 kilometrelik deniz kıyısı kahverengiye döndü. Tahliye boruların kırılmasıyla Kapalı Çarşı yağmur suyuyla doldu.

İşyerleri açık olan esnaf ellerinde süpürge ile suları çekmeye çalıştı. Belediye ekipleri tıkanan rögarları temizledi. Sağanak yağışın bitmesiyle belediye ekipleri çalışmalarına hız verdi. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, "1 saat içinde metrekareye 55 kilogram yağış düştü. Mevsim şartlarına göre yağışlar devam edecektir" dedi.

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akıntıya, kadın, kapılan, muğlada, öldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elektrik akımına kapılan tekniker öldü Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2008 17:43
Ordu'da akıntıya kapılan 2 kişinin cesedi bulundu Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2008 17:40
Akıma kapılan tersane işçisi öldü Cemalizim Haber Arşivi 0 31 Temmuz 2008 22:58