IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2014, 16:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ya vatan evlatlarına, ya bakan evlatlarına!




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun miktarının 247 milyar lira olduğunu belirterek, "Ya vatan evlatlarına oy vereceksiniz, ya da bakan evlatlarına oy vereceksiniz" dedi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, uçakla geldiği Adana Havalimanı'nda partililer tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Kalabalık arasında seçim otobüsüne güçlükle binen Kılıçdaroğlu'na kadın partililer kırmızı karanfil verdi, bazıları da sarılarak öptü. Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüyle Adana'nın Kozan İlçesi'ne gitmek için yola çıktı. Şehir merkezinden geçerek halkı selamlayan Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu otobüs, sık sık partililerce durduruldu. Sarıçam İlçesi'nde durdurulan seçim otobüsünden toplanan partililere kısa bir konuşma yaptı. "Siyasete halk için girdim, sizin için mücadele edeceğim. Bu ülkede yoksulluğu, yolsuzluğu hepsini bitireceğiz. Tek güvencem sizsiniz, tek desteğim sizsiniz" diyen Kılıçdaroğlu, yol üzerindeki İmamoğlu İlçesi'nde de durduruldu.

ÜLKE TEMİZ SİYASETLE YÖNETİLİR

Seçim otobüsü üzerinde bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Asıl ben Kozan'da mitinge katılacaktım. Burada korsan miting düzenlemişsiniz bundan dolayı sizi Silivri'ye göndereceğim. Biliyorsunuz bunların döneminde Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir Genelkurmay Başkanı 'terörist' diye hapse atıldı. Devletin bütün sırlarına vakıf, yıllarını devlete vermiş, saygın bir kişi nasıl olurda terörist diye hapse atılır. Dün serbest bırakıldı. Kendisini telefonla aradım, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Buradan hepinize bir düşüncemi dile getirmek istiyorum. Bir ülke temiz siyasetle yönetilir. Bir ülke halka hesap vermesini bilen siyasetle yönetilir. Bir ülke için halk kazansın ilkesiyle yönetilir. Siyasetçi zengin olursa halk fakir olur. Burası tarım kenti, ben mazotu çiftçiye 1.5 liraya vereceğime söz verdim. Bana soruyorlar bunun kaynağını nerden bulacaksın diye" diye konuştu.
Bu sırada bir vatandaş 'Ayakkabı kutusundan mı?' diye bağırınca, Kılıçdaroğlu da şunları söyledi; "Türkiye Cumhuriyetin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun miktarı 247 milyar lira. Eski parayla 247 katrilyon lira. Euro olarak 85 milyar euro. Dün Ak Parti mitinginde bir vatandaşın cüzdanı çalınıyor. Fakat korkusundan 'hırsız var' diyemiyor. Dese dövecekler. Ya vatan evlatlarına oy vereceksiniz, ya da bakan evlatlarına oy vereceksiniz" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, ardından Kozan İlçesi'ne geçti.

KUL HAKKI YİYENLERE HESABINI SORACAĞIM


Kozan İlçesi İsmet Atlı Stadyumu'nun önündeki alanda toplanan yaklaşık 10 bin kişiye hitap etmek için seçim otobüsüne çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla karşılandı. Bir daha Kozan'a Başbakan olarak geleceğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim iktidarımızda banka genel müdürlerinin evlerindeki ayakkabı kutularından dolar çıkmayacak. Bizim bakanlarımızın çocuklarının yatak odalarında para kasaları çıkmayacak. Bizim bakanlarımızın çocuklarının yatak odalarından para sayma makinaları ve milyonlar çıkmayacak. Bizim bir bakanımıza hiç kimse 700 bin liralık kol saatini rüşvet olarak veremeyecek. Bizim iktidarımızda hiç bir CHP'li haram parayla umreye gidemeyecektir. Bizim iktidarımızda alın terine değer vereceğiz. Herkesin mutlu olmasını isteyeceğiz. Herkes huzur bulmalı herkes iş güç sahibi olmalı. Herkesin evinde huzur bereket olmalı. En büyük arzum idealim bu" dedi.

Kozan'ın narenciyenin başkenti olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, 2000'de 1 kilo narenciye ile 1 litre mazot alındığını bugün ise 18 kilo narenciyenin 1 litre mazot ettiğini söyledi. Mazotu çiftçiye 1,5 liraya vereceğine dair söz verdiğini belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini söyle sürdürdü;

SİYASETÇİ MALI GÖTÜREMEZ

"Sözümün arkasındayım. O zaman demişlerdi 'Ya sen kaynağı nerden bulacaksın? En son 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda götürülen paranın miktarı 85 milyar Euro. Yani 247 milyar lira. Şimdi size söz veriyorum. CHP iktidarında kul hakkı yiyenlere hesabını soracağım. 247 milyar lirayı onlardan alacağım ve milletime geri vereceğim. Kendilerine gelince para var; evlatlarına gelince para var. Yeni sülaleleri zengin oldu sözde yırtık ayakkabı ile siyasete girmişlerdi, dünyanın en zengin lideri oldu. Oğlunun evinde çıkan haram para 1 milyar dolar. 17 Aralık sabahı saat sekizi iki geçiyor. Bu, oğlu Bilal'a telefon açıyor. Oğlum şu anda bakanların çocuklarının evlerinde arama yapıyorlar. Bilal oğlan yeni uyanmış, 'Babacığım bir daha anlatır mısın? diyor. Şu bakanların çocuklarının evlerinde arama yapıyorlar. Sende ne var diyor. Babacığım sen biliyorsun, oğlum şimdi ben şimdi sana kardeşin Sümeyye'yi gönderiyorum. Ağabeyin Berat'ı enişteni, dayını amcanı çağır. Hep beraber parayı sıfırlayacaksınız, dağıtın bu parayı. Ertesi gün Şebi Aruz için Konya'ya gidiyoruz. 18 Aralık saat 10.58 yine telefon ediyor. Dördüncü konuşma, oğlum paraları ne yaptınız sıfırladınız mı? Büyük ölçüde hallettim diyor Bilal oğlan. Ne kadar kaldı diyor. 30 milyon Euro kaldı diyor. Şimdi bakınız bunlar onların sesinden çıktı. Bunlara montaj diyor. Ben Kılıçdaroğlu'na montaj yapacağım yayınlayacağım diyor. Adam gibi adamsan, dürüst adamsan, namuslu adamsan benim oğlum Güney Kore'de doktora yapıyor. Güney Kore hükümetinin bursu ile yapıyor. Arada bir oğlum ise skpyeden konuşurum. Benim oğlum ile yaptığım konuşmayı monte et bakalım babacığım 30 milyon Euro'muz kaldı mı diyecek mi? Kendi hırsızlığını kapatmak istiyor. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı koltuğunda şaibeli bir oturamaz, siyasetçi doğruları söylemek zorunda. Siyasetçi malı götüremez. Ben yürütme organının başıyım diyor. Ben senin yürütme organının başında olduğunu çok iyi biliyorum."

DÜNYAYA REZİL OLDUK

Bu sırada kalabalık 'hırsız' sloganları atınca Kılıçdaroğlu, "Eminim bunu sadece Kozan demiyor bütün dünya söylüyor. Bütün dünyaya rezil olduk" dedi.

17 Aralık operasyonu hakkında konuşmasını sürdüren Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"17 Aralık'ta 4 bakan çıktı meydana bütün programlarımızı iptal ettik dedi. Çünkü çocuklarının evlerinde arama yapılıyor. Çıktı bu adam dedi ki dört bakana, istifa edin beni de destekleyen deklarasyon yayınlayın. Erdoğan Bayraktar ben niye istifa edeyim sen söyledin ben de yaptım, senin talimatının altına imza attım. İstifa etmem lazım ise senin de istifa etmem lazım dedi. Bu da mı montaj. Bu konuşmalar yalandır, yanlıştır, montajdır diyorsan, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın kayıtlarını yayınla. Ama yayınlayamadı, yayınlayamaz. Yalancıdan başbakan olmaz hele hele hırsızdan hiç başbakan olmaz. Dört bakandan birisi Zafer Çağlayan 28 seferde 50 milyon dolarlık rüşvet alıyor. Bunu ben demiyorum şu anda TBMM bekleyen fezlekede var. Diğer eski İçişleri Bakanı Muammer Güler sabahın yedisinde oğluna telefon ediyor ne var ne yok. Polisler bastı evde arama yapıyor. Ne var diyor tekrar sen biliyorsun diyor. Ne var oğlum diye tekrar soruyor birkaç kuruş var diyor. Oğlum sana soruyorum kaç lira var diyor. 1 trilyon lira para var diyor. Ak Parti'ye oy veren saygı değer yurttaşlarıma sesleniyorum. Elinizi vicdanınıza koyaksınız öyle oy kullanacaksınız. Ya helal ortak olacaksınız ya da harama ortak olacaksınız. Ben sizin kul hakkı yiyenlere, harama ortak almanızı istemem. Annem babam bana kul hakkı yemenin en büyük günah olduğunu öğrettiler. Ben şimdi söylüyorum bir başbakanın oğlunun evinde, devlet bankaları, özel bankalar var iken neden 1 milyar Euro olur. Bakan çocuklarının odalarında 7 büyük para kasası neden olur. Bakan çocuklarının yatak odalarında neden para sayma makinaları olur. Bunların cevabını merak ediyorum. Her vatandaş gibi. Bugün mazot 5 lira ise bunların yüzündendir."

Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkan adaylarını da tanıttıktan sonra Ceyhan İlçesi'ne gitti.

Miting alanında bazı vatandaşlar sahte 1 dolarlık havaya savururken bazıları da sopaya taktıkları ayakkabılarını göstermesi dikkat çekti. Murat KİBRİTOĞLU- Yusuf BAŞTUĞ- Uğur SELÇİK- Yaşar KORKUSUZ/KOZAN (Adana), (DHA)

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.

Konu MasteR06 tarafından (08 Mart 2014 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Mart 2014, 18:32   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ya vatan evlatlarına, ya bakan evlatlarına!




Tayyip mi iktidar da kalir, Kilicdaroglu mu iktidara gelir bilmem ama, bu FETULLAH GÜLEN DENEN PISLIGIN DINIMIZ ÜZERINDEN INSANLARIN BEYNINI YIKAYARAK ULKEMIZI YONETMESINE GURURUMA YEDIREMIYORUM. ALLAH BELASINI VERSIN

 

 

Etiketler
bakan, evlatlarına, vatan, ya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vatan aSi Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Mart 2012 16:59
• Bakan Dinçer ve Bakan Yıldız, yeni yılı maden ocağında karşıladı!. Sametold Haber Arşivi 0 02 Ocak 2011 16:46