IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2014, 09:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emniyetten Özge Gündoğan Açıklaması




İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İETT otobüsünde silahla vurularak öldürülen Özge Gündoğan'ın korunması, alınması gereken tedbirler ve işlemlerde varsa ihmali ve kusuru bulunanların tespiti amacıyla gerekli idari işlemlerin başlatıldığını bildirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Emniyet Müdürlüğü, 6 Mart'ta saat 15.45 sıralarında Topkapı Mahallesi Millet Caddesi Eresin Otel önünde 34 TP 8560 plakalı İETT otobüsünde Mehmet Ekinözü tarafından silahla yaralanan ve kaldırıldığı Çapa Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybeden Özge Gündoğan ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Gündoğan'ın, 2 Mart'ta saat 00.50 sıralarında Eyüp ilçesi Göktürk Polis Merkezi Amirliği'ndeki beyanında; şüpheli şahıs ile arasındaki 5 yıllık birlikteliğin sona ermesi nedeniyle tehdit edilmesinden ve telefonunun zorla alınmasından dolayı şikayette bulunmak üzere geldiğini ifade ettiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Yürütülen işlemler sırasında; Özge Gündoğan çağrı üzerine koruma talep etmiş ve kendisine idari yönden 2010/65 sayılı İçişleri Bakanlığı'nın Tehdit Alan Kişilerin Korunması Hakkındaki Genelge doğrultusunda arayabileceği polis telefonları tebliğ edilmiştir.

Söz konusu telefon bilgileri başta 155 olmak üzere, Göktürk Polis Merkezi Amirliği, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği telefon numaralarını kapsamaktadır.

Diğer taraftan adli yönden ise Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce konu hakkında cumhuriyet savcısına bilgi verilerek, şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemin yapılması, telefonun şahıstan teslim alınması, şüpheli şahsın ifadesinin alındıktan sonra polis merkezinden salıverilmesi ve evrakların ikmalen gönderilmesi talimatı alınmıştır.

Nitekim, 05.03.2014 günü saat 01.40 sıralarında şüpheli şahısla ilgili gerekli adli işlemler yürütülmüştür."

Açıklamada, yaşanan olay nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğünce, Özge Gündoğan'ın korunması, alınması gereken tedbirler ve işlemlerde varsa ihmali ve kusuru bulunanların tespiti amacıyla gerekli idari işlemlerin başlatıldığı, konunun hassasiyetle takip edildiği bildirildi.

(AA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklaması, emniyetten, gündoğan, özge


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özge Ulusoy Resimleri, Özge Ulusoy Fotoğrafları Violent Yerli Ünlü Resimleri 0 06 Mart 2014 23:17