IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2014, 14:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Yorulmuş, Bitmiş. Bundan Sonra Ne Yapacak?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eskişehir mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, CHP'li Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yüklendi. Büyükerşen'in yaşının 70'i aştığını söyleyen Erdoğan, "Yorulmuş, bitmiş. Bundan sonra ne yapacak?" dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen mitingde konuştu

Gülen Cemaati ve muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yüklendi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

'HİZMET DEYİNCE PENSILVANYA'YLA KARIŞTIRMAYIN'

"Bu CHP’nin, MHP’nin başkanları buraya kaç kere geldiler? Yapacakları açılış olursa gelecekler. Siz oyunuzu hizmete mi vereceksiniz? Karıştırmayın, o örgüt. Hizmet deyince, Pensilvanya'yla karıştırmayın. Bu hak için verilen hizmeti söylüyorum. Halk için verilen hizmeti söylüyorum, bunları aman karıştırmayın.

'YORULMUŞ, BİTMİŞ'

CHP’li Belediye Başkanı artık yorulmuş, bitmiş, yaşı 70’i aşmış. Bundan sonra ne yapacak? Belgelerle konuşacağız. Demokrasinin şehrine yakışmıyor, tanıyın bunları. AK Parti mitinglerinde montaj diyorlar, montaj sizin işiniz. Montajı en iyi siz bilirsiniz ey paralel yapı.

30 Mart aynı zamanda Menderes'in de Hasan Polatkan'ın da Fatin Rüştü Zorlu'nun da bugün on yıllardan sonra hesabını sorma günüdür, onun için önemsiyorum.

'ANAYASA SUÇU İŞLİYORSUN'

Kılıçdaroğlu paralel yapıyla beraber yürüyor. Meclis’te anayasa suçu işliyorsun, meydanlarda nasıl dinletiyorsun?

'ANNECİĞİMİ AĞZINA DOLAYACAK KALİTE DEĞİLSİN'

Bak Kılıçdaroğlu, sen merhum anneciğimi ağzına dolayacak bir kalitede değilsin. Senin karakterin, senin cibilliyetinin ne kadar bozuk olduğunu bu ifadeler ortaya koyuyor. Rahşan Affı olmasan sen de içeride olacaksın. O kasetler olmazsa sen bugün yoktun.

'ÇAKMA KEMAL'

Sandıktan çıkamayacağını anlayan CHP, iftiralarla üzerimize geliyor. MHP aynı şekilde. Ben, bir yıl kadar önce 'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin ismini artık anmayacağım' demiştim.

Fakat son ahlaki olmayan iftiralarından sonra artık bu iş dayanılmaz hale geldi. Şimdi bunlara, başta 'çakma Kemal' olmak üzere gereğini yapacağım. Niye, çünkü hep elele verdiler şimdi. Bugün attıkları iftiralar yenilir yutulur değil.

23 gün gece gündüz demeden çalışmaya var mıyız? Demokrasi düşmanlarına bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

'CEMAAT DEĞİL, SİYASİ ÖRGÜT'

Pensilvanya’daki sözüm ona ‘kainat imamı’yla CHP aynı saftalar. Şu duruma bak. Artık buna ben dini cemaat değil, siyasi örgüt diyorum. Ülkemizin huzuru, refahını, ulusal güvenliğimizi tehdit etmeye çalışıyor.

Ne yaparlarsa yapsınlar; bunları inlerinden çıkaracağız. Bu Türkiye’nin yürüyüşüdür.

'UTANMADAN KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLAYACAK'

Yarın CHP Genel Başkanı çıkacak, utanmadan, sıkılmadan Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayacak. Benim merhum anneme, anneciğime dil uzatacak, ondan sonra da çıkacak utanmadan sıkılmadan, yüzü kızarmadan, kızaracak yüzü yok zaten o ayrı mesele; Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayacak, yazıklar olsun.

CHP Genel Başkanı'nın bir bayrak yarası var, bir kuyruk acısı var. Hakkari’de birileriyle anlaştı. Bir tane bile Türk bayrağı açmadı.

'SEN NE İŞ YAPARSIN?'

Buranın büyükşehir belediyesi sen ne iş yaparsın? Ana arterlerde senin çalışman yok mu? Bunun bir şey yaptığı yok. Ana arterler çöpten geçilmiyor, sokak araları ilçe belediyeleridir. Laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz iş. Büyük medeniyet yolunda üç başlığımız var: insan, demokrasi, şehir. Bu üç başlığı gerçekleştireceğiz.

Devletin içinde paralel devlete izin vermeyeceğiz. Paralel yapı evlerinde, yurtlarında Tayyip Erdoğan'a beddua seansları düzenliyor. Bumerang gibi kendilerini vuracak inşallah.

'BİLDİRİYİ KENDİSİ BASIP DAĞITTI'

Başbakan Erdoğan, konuşması sırasında Yılmaz Büyükerşen'in 27 Mayıs'ta bildiri dağıttığını ifade etti.

Kürsüden Yılmaz Büyükerşen'in kitabını gösteren Erdoğan, "CHP’nin genel başkanı, genel başkan yardımcısının yalanladığı o bildiriyi belediye başkanı zat kendi matbaasında basmıştır. Bunların birbirlerinden haberi yok. 27 Mayıs’ta gazeteciydi, darbecilerle işbirliği içindeydi. Kendileri bildiriyi bastı ve dağıttı. Kitabını söyledim diye sakın satın almayın" dedi.

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bitmiş, bundan, ne, sonra, yapacak, yorulmuş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ne mi yapacağım bundan sonra! BuYuCu Resimli Şiirler 0 18 Haziran 2012 15:35
Bundan sonra KarakıZ İslamiyet 0 10 Kasım 2011 17:36
Bundan Sonra Ne Yapılacak? Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 12:11
Ne mi yapacağım bundan sonra? Hesna Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 18 Haziran 2010 15:09