IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2014, 14:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHPBeşiktaş Adayı Hazinedar'dan İlginç Projeler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Murat Hazinedar ile Bebek'te esnaf ziyareti esnasında Beşiktaş'ın sorunlarını, belediye başkanı olunca yapacağı ilk icraatı ve en önemli projelerini konuştuk.


İlginç projelere imza atacağını belirten Av. Murat Hazinedar ile söyleşimiz şöyle sürdü:

İLK İCRAATIM, BEŞİKTAŞ HALKIYLA BULUŞUP, ORTAK ÇIKARLARIMIZ DOĞRULTUSUNDA İLERLEMEK

Beşiktaş Belediye Başkanı seçilirseniz, ilk icraatınız ne olacak?

-Her şeyden önce Beşiktaşlı yurttaşlarımı dil, din, ırk, cinsiyet farkı gözetmeksizin tanımak ve kendimi tanıtmak istiyorum. Projelerimizle geliyoruz ancak Beşiktaş halkının da talepleri var ve biz kesinlikle bu talepleri karşılayacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz. Beşiktaş halkıyla buluşup, ortak çıkarlarımız doğrultusunda hep birlikte ilerlemek en öncelikli dileğim.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Murat Hazinedar, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile seçim otobüsünde ak güvercin uçururken...

STK'LAR, İŞ ADAMLARI VE HAYVAN DOSTLARIYLA İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIM

Beşiktaş’ın en önemli sorunları nelerdir? Sorunları çözmek için projeleriniz var mı?

-Hepimizin de bildiği gibi İstanbul çok göç alan bir şehir. Nüfus yoğunluğu ve plansız bir kentleşme ciddi anlamda problemleri de beraberinde getiriyor. Beşiktaş her açıdan nüfus yoğunluğunun yaşandığı bir ilçe olduğundan otopark problemi ilk sıralarda yer alıyor. Biz de bu sorunun çözümüne yönelik hem pratik hem de son derece modern çözümler üretecek bir proje geliştirdik. Tabii ki tek problemimiz otoparklar değil. STK’ları, doğa ve hayvan dostlarını, iş adamlarını, gençlerimizi ve kadınlarımızı da ilgilendiren yaşadıkları sorunları birlikte çözmeye yönelik akademik alt yapıları da hazır olan çok güzel projeler geliştirdik.

Temiz hava temiz çevre başlığı altında Beşiktaş’ı dünya çapında bir merkez haline getirebilecek ve pek çok Belediye’ye de örnek teşkil edecek çalışmalarımız var. Bütün bunlardan önce amacımız toplumun her unsurunun temsilcisi olan Sivil Toplum Kuruluşları, mahalle temsilcilikleri, iş adamları vb. ile birlikte hareket ederek farkındalığımızı geliştirmektir.

BELEDİYEMİZE BAĞLI PET OTEL YAPACAĞIM

Devamlı olarak yapılanın aksine engellilerimizi eğitmekten önce onların bizleri eğitmesini sağlamalıyız. Bu konuyla alakalı 30 Mart sonrasında Beşiktaş halkının da takdiriyle Belediye Başkanlığı sürecinin başlamasıyla çalışmalarımız acilen hayata geçirilecektir.

Yine kanayan bir yaramız, sokaklarda perişan olan ‘can’larımız için mevcutta bulunan Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizin mekân olarak daha iyi şartlara kavuşturulması ve kendisine özel bir bütçenin tahsis edilmesi için acil olarak yapacağımız çalışmalarımız mevcut. Bununla ilişkili olarak Belediyemize bağlı bir “Pet Otel” yapıldıktan sonra buradan elde edilen gelir Hayvan Rehabilitasyon Merkezine aktarılacaktır.

HAYVAN DOSTLARINA ŞEHİRİÇİ İKİ TANE PET DOSTU ARAÇ TAHSİS EDECEĞİM

Hayvanseverlerin dmağduriyetlerini gidermek için ne düşünüyorsunuz?

-Hayvan severlerin en çok mağdur olduğu bir diğer konu ise araçları olmadığı takdirde ulaşım konusunda yaşadıkları sıkıntıları çözmek adına Belediye ye bağlı iki adet Pet Dostu şehir içi seyahat aracının sağlanmasıdır. Sokaktaki ‘can’larımıza kötü muameleleri önlemek ve acilen müdahale etmek için gezici bir veteriner ve pet dostlarından oluşan özel bir ekip de bu projeye dâhil edilebilir.

İSMAİL ÜNAL İLE AYNI ÖRGÜTÜN İÇİNDEYİZ

CHP’li Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın partiniz tarafından aday gösterilmemesi, sizin için avantaj mı dezavantaj mı?

-Belediye Başkanımız İsmail Ünal’la aynı örgütün ve ortak bir değerin içindeyiz. Yani bunu bir avantaj ya da dezavantaj şeklinde kategorize etmek şahsen bana doğru gelmiyor. Özellikle dezavantaj nitelemesini tamamıyla yanlış buluyorum.

EN GÜZEL ANKET, HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Murat Hazinedar, Bebek'te bir kafeterya önünde, gazeteci Pakize Suda ve diğer vatandaşlarla...

Beşiktaş Belediye Başkanlığı’na adaylığınız açıklandıktan sonra anket yaptırdınız mı? Yaptırdınızsa, anket sonuçlarını bizimle paylaşır mısınız?

-Bilmediğiniz, tanımadığınız bir şey ya da bir kişi hakkında bir fikrinizin olması çok kolay değil tabii ki. Ancak Beşiktaş halkı önyargılardan uzak vizyonu geniş bir kitle. İlk önce birbirimizi tanıyalım istedim. Tabii ki Beşiktaş halkının ihtiyaçları konusunda araştırmalar yapılıyor. Şahsım adına ise profesyonel bir anket çalışması ile ilgili net bir sonuç olmamakla birlikte aldığımız geri bildirimler heyecan ve mutluluk verici. En güzel anket, halkımızın teveccühü...

BEŞİKTAŞLILARIN GÖNLÜNE TALİBİM

Seçildiğiniz takdirde Beşiktaşlıları nasıl bir başkan bekliyor?

-Beşiktaş halkı için onlarla birlikte hareket edecek, onları dinleyecek sadece dinlemekle kalmayıp ihtiyaçları ne ise çözüm odaklı çalışmalar üreten dinamik bir Belediye Başkanı olacağımı ve onların gönüllerine talip olduğumu belirtmek istiyorum.

Nezaketinizden dolayı size de çok teşekkür ediyorum.


Kaynak: Selami Çalışkan/haber365-Özel

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adayı, chpbeşiktaş, hazinedardan, projeler, İlginc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
27 Kasım 1909 Hazinedar Fitnat Hanım Öldü MasteR06 Tarihte Bugün 0 27 Kasım 2013 13:18
Devlerden Yeni Projeler SLyther Otomobil Haberleri 0 26 Ocak 2013 17:26
Zihni sinir projeler AngeLus Esrarengiz Olaylar 1 08 Mayıs 2010 10:30