IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2014, 14:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli: MHP, Milletin Son Umudu Olmuştur





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Oy pusulasının en sonunda Üç Hilal var, MHP var. Belki bunda da bir hayır var. Demek ki MHP, milletin son umudu olmuştur" dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın durağının dördüncü durağı olan il merkezinde partilileriyle buluştu. Havanın kararması ve soğuğa rağmen alanı dolduran kalabalığa hitap eden Bahçeli, Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Ali Uzunırmak ve Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner ile partisinin ilçe adaylarına destek istedi. 30 Mart'ta kadar Türkiye'yi il il ve ilçe ilçe gezeceğini belirten Bahçeli, gittikleri her yerde büyük ilgi ve alakayla karşılandığını söyledi.

Seçime katılan tüm siyasi parti ve adaylara başarılar dileyen Bahçeli, "45 yılı geride bırakan MHP; ilkeli, dürüst, temiz toplum ve temiz siyaset ilkesiyle seçimlere girecek. İnşallah 30 Mart'tan sonra MHP'nin zaferini kutlayacağız. Bilgili, tecrübeli, büyükşehrin imkanlarını kullanabilecek, Aydınlıların sevgisini kazanmış ve üç dönem TBMM'de görev alan Ali Uzunırmak'ı Aydın Büyükşehir Belediyesi ve yine Meclis'te görev yapan Recep Taner kardeşimizi de Efeler Belediye Başkan Adayı olarak ilan ettik. İki milletin vekili, şimdi milletin belediye başkanı olarak hizmet verecek" diye konuştu.

AK Parti'nin 11 yıldır Meclis'teki sayısal çoğunluğu ile iktidar olduğunu anımsatan Bahçeli, toplumun çare umuduyla AK Partiye oy verdiğini savunarak, "Millet çare için kendilerine oy vermişlerken, onlar bunu kendilerinden bildiler. Seçim beyannamelerinde ne var ise talepleri cevap verecek bir hizmet sunmak yerine, Cumhuriyetin 90'ıncı yılında değişim ve dönüşüm adı altında kendi zihniyetlerinde ne varsa bunu gerçekleştirmişlerdir. Yasama, yargı ve yürütmeyi elinde bulunduran iktidar, dördüncü güç olan medyayı da baskı altına alıyor. Recep Tayyip Erdoğan, birisini beğenmediği zaman bir ‘alo' diyor. Karşısındaki ‘Emrin olur' diye kısa bir cevap veriyor. Böyle olunca milletin güzel bir hayat, aşı, işi ve çoluk çocuğunun geleceği için verdiği oyu istismar eden Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ben, ben' diyerek, kendisini tek adam olarak görüyor" şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN, MİLLETİN SESİNE KULAK VERMELİDİR"

Alanı dolduran kalabalığa son 11 yılda yaşanan gelişmelerden memnun olup olmadıklarını soran Bahçeli, aldığı ‘Hayır' cevabı üzerine sözlerine şöyle devam etti:

"2002-2013 yılları arasındaki yaşananlardan mutluysanız, mevcut iktidardan memnunsanız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermenizin hiç sakınca yoktur. Eğer durum böyle değilse; yüzde 51 ile gelen AKP'ye güle güle demenin zamanı gelmedi mi? Büyükşehirlerde asayişsizlik, kadınlara yönelik şiddet, ekonomik yönden sıkıntı yaşayarak cinnet getirip ailesini katledenlerin sayısı her geçen artıyor. Recep Tayyip Erdoğan, son 86 gündür bunlarla ilgili olarak hiçbir şekilde açıklama yapamıyor. Siyasi hayatımızın yüz karası 17 Aralık'tan başka hiçbir şey konuşmuyor. Yolsuzluk ve rüşvetten kaçmak olmaz, mücadele kesinlikle yapılmalıdır. Yolsuzluk ve rüşvet toplumsal bir hastalıktır. Mücadele edilmezse sorun açar, rejimleri değiştirir ve diktatörleri devirir. Sayın Başbakan aklını başına almalıdır ve milletin sesine kulak vermelidir."

"ALLAH VERE MONTAJDIR"

Ülke gündeminde olan ve montaj olup olmadıkları tartışılan ses kayıtlarına değinen Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

"Allah vere montajdır. Eğer montaj değilse; böyle bir Başbakan, Türkiye'ye yakışmaz. Çatışma ortamını alevlendirmek isteyenler çıkabilir. Her türlü tahriklere kaşı duyarlı olun, her türlü rüzgara alışık olun, nereden ne geliyor bunun farkında olun. Bunun çözümü demokrasidir. Demokraside bunun çözümü seçimdir. Seçimde 30 Mart'tadır. Yüce divan yolunu kendi elinde aç ve tezkereleri kendi elinde Meclis'e getir. Bunları yapmıyorsan sen korkuyorsun, sen panik halindesin, sen ne yaptığını biliyorsun demektir. Bunun çözümü demokrasi içinde bulunmalı ve kendisine çeki düzen vermelidir."

"SON UMUT MHP'DİR"

Alandaki gençlere sandığa gidip oy kullanma çağrısında bulunan Bahçeli, "Seçme yaşı 18, seçilme yaşı 25. Türkiye'de seçme ve seçilme yaşı arasında 10 milyon genç var. 10 milyon oy Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağının altından kaydığı zaman, Recep Tayyip Erdoğan'ı tepe taklak yapar. Bu gücünüzü kullanın. Sokaklara kanmayın. Sokaklar karanlık. Demokratik hakkınızı kullanıp, sandığa gidin. Oy pusulasının en sonunda Üç Hilal var, MHP var. Belki bunda da bir hayır var. Demek ki MHP, milletin son umudu olmuştur. Milletin umudu için oyunuzu Üç Hilal'e üç kere verin" dedi.

Konuşmasının sonunda "Devletin başına Devlet geçecek" sloganlarıyla alkışlanan Bahçeli'ye Ali Uzunırmak tarafından efe fesi ve poşusu hediye edildi. Yarın'da Aydın programını sürdürecek olan Bahçeli, Çine, Köşk, Yenipazar, Nazilli ve Buharkent ilçelerinde partililerine hitap edecek.

Haber365

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahceli, mhp, milletin, olmuştur, son, umudu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadının yaratılışı nasıl olmuştur ? Zen İslamiyet 0 02 Kasım 2012 22:19