IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2014, 13:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üsküdar'da Öldürücü Bonzai Operasyonu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Arabalı vapurda lüks bir cipte 6 çuval (Ağırlığı aklınızda tutun: 71 kilo)alındı. Bu çuvallarda, son yılların başta İstanbul olmak üzere Türkiyenin baş belası `bonzai ile doluydu. Evet, bonzai... Bilmeyenler için kısa özet: Haşere zehrinden üretilen uyuşturucu. Etkisi 10dan geriye say! Fiyatı sudan ucuz, tek içimlik 20, paket 80 TL. Türkiyeye giriş hızı, yıllık yüzde 300... 2011de 48, 2012de 182, 2013te 182 kilogram! Aklınızda tuttuğunuz ve bir operasyonda ele geçen bugünkü miktar 71 kilo... Ve son olarak daha da korkutucu rakam: 182 kilo bonzai 18 milyon paket ve 54 milyon kullanım...


Üsküdar’da arabalı vapurdan çıkan bir cipte arama yapan polis, piyasa değeri 250 bin TL’yi bulan 6 çuval dolusu 71 kilogram bonzai ele geçirdi. Cipte bulunan ve gözaltına alınan 3 kişi çuvaldakinin bonzai değil afrodizyak etkisi yapan çay olduğunu öne sürdü. Geçtiğimiz ocak ayında da Üsküdar’da Anadolu Genç Fenerbahçeliler Derneği ve Üsküdarlı gençlerden oluşan grup, uyuşturucu kullanımına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenlemişti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


YILIN UYUŞTURUCU REKORU

Harem’de bulunan arabalı vapur iskelesi çıkış noktasında dün asayiş uygulaması yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği’ne bağlı ekipler şüphe üzerine 34 NMT 65 plakalı cipi durdurdu. Cipte bulunan 3 kişinin üst aramasını yapan polisler, bagajda 6 çuval buldu. Çuvalları açan polis, 71 kilogram bonzai adı verilen uyuşturucuyla karşılaştı.

MUTLAKA OKUYUN! GENÇLİK BİR HAŞERE İLACINA TESLİM

Gözaltına alınan cipin sürücüsü Hakan Ö., (34) arkadaşları Mehmet T., (34) ile Kemal D.,(34) ve Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyette ifadesi alınan şüphelilerden Kemal D’nin adam yaralama ve narkotik suçlarından 4 ayrı kaydının bulunduğu öğrenildi. Bu kişilerin ifadelerinde, çuvaldaki maddenin uyuşturucu olduğunu bilmediklerini çuvaldaki maddenin afrodizyak etkisi yapan çay olduğunu ileri sürdükleri belirtildi. Ele geçirilen bonzainin piyasa değerinin 250 bin TL olduğu belirtildi. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ediyor.

ÜSKÜDAR'DA BONZAI OPERASYONU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarda Beylikdüzü'ndeki bir minibüste eroin olduğu belirtildi. İhbar üzerine, verilen adrese giden narkotik ekipleri, operasyon hazırlığı yaparak park halindeki minibüsün sahibinin gelmesini bekledi. 4 saatlik bekleyişin ardından, araç sahibi D.K.'nin gelmesi üzerine operasyon talimatı verildi. Şüphelinin minibüse binmesi üzerine aracın etrafını saran polis, D.K.'yi gözaltına aldı. Minibüste yapılan aramalarda spor çantalar içerisinde 172 kilo 700 gram eroin ele geçirildi. Şüphelinin bir kamyonetinin daha olduğunun tespit edilmesi üzerine polis kamyonette de arama yaptı. Yapılan aramada 10 spor çanta içerisinde 275 kilo 920 gram eroin ele geçirildi. Aramalarda ele geçirilen uyuşturucuların görüntüsü polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde uyuşturucuların bulunduğu minibüsteki çantaların polis araçlarına taşınması ve kamyonetteki uyuşturucuları görülüyor.

BU YIL İSTANBUL'DA ELE GEÇİRİLEN EN YÜKSEK MİKTAR

İki araçta yapılan aramada ele geçirilen 866 paket halinde 448 kilo 620 gram eroinin İstanbul polisi tarafından bu yıl ele geçirilen en yüksek miktar olduğu öğrenildi. Uyuşturucu kaçakçıları tarafından İran sınırından getirildiği tespit edilen eroinin Avrupa'ya götürülmesinin planlandığı öne sürüldü. Uyuşturucu şebekesinin nakliye gurubunda olduğu belirtilen D.K. emniyetteki işlemlerin ardından Büyükçekmece Savcılığı'na sevk edildi. Tutuklanan şüpheli Paşakapısı Cezaevi'ne gönderildi.



Hürriyet.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bonzai, operasyonu, Üsküdarda, öldürücü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bonzai Yetiştiriciliği Liaaa Bahçe Bakımı ve Çiçekler 1 08 Şubat 2012 17:16
Öldürücü bakterilere arı darbesi System Sağlık Köşesi 0 06 Ekim 2011 21:40
İstanbul öldürücü kenelerin tehdidinde Collettivo Sağlık Köşesi 0 08 Temmuz 2008 13:36