IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2014, 11:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Akan kanı dindirdik yeni oyun peşindeler'




Pensilvanya'nın Türkiye'ye fitne mesajları gönderdiğini söyleyen Erdoğan: CHP, MHP, BDP hepsi fitne başıdır. Türk-Kürt gençlerin kanıyla beslendiler. Şimdi başka tuzaklar kuruyorlar

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen'i işaret ederek "Pensilvanya, sokakları kışkırtma, sokakları ateşe verme mesajları veriyor" dedi. Batman ve Gaziantep mitinglerinde konuşan Erdoğan, şu mesajları verdi:
KASETLER TESLİM ALAMAYACAK: MHP, şehit cenazelerini istismar ediyor, CHP'nin zaten ne yaptığı belli. Hakkâri'de bir başka Edirne'de bir başka, akşam başka sabah başka. Son zamanlarda bir gelişme var. Şimdi artık Pensilvanya'dan kasetler geliyor ve bu kasetlerle işi götürmeye çalışıyor. Başbakan'ı dinlemek hainliktir. Güç kaynaklarını bitireceğiz. Kasetler Türkiye'yi esir alamayacak. Tehditlere pabuç bırakmadık, bırakmayacağız.
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"] VATANDAŞI DOLANDIRDILAR: [/COLOR]Zekatları aldılar, nereye harcadıkları belli değil. Vatandaşı makbuzsuz olarak yardımlarını almak suretiyle dolandırdılar. Paralar nereye gitti belli değil. Kurbanlar kesilmedi. Şimdi bunların peşindeyiz.
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"] BEDELİ NE OLURSA OLSUN:[/COLOR] Yeni Türkiye'de akan kanı durdurduk, acıları dindirdik. Çözüm sürecini siz sahiplendiniz. Bugüne taşıdınız. Süreci korumanızı ve ileri boyuta taşımanızı istiyorum. AK Parti olarak biz bu sorunu çözeriz dedik. Bedeli ne olursa olsun çözeriz. Baldıran zehiri içeriz yine de çözeriz.
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"] GÖZYAŞLARI SAHTE: [/COLOR]Pensilvanya sokakları kışkırtma, Gezi olaylarının arkasında durma, sokakları ateşe verme mesajları veriyor. Bir çocuk için gözyaşı dökemez. Patronları buna izin vermez. Bazı kendini bilmez işverenler de sokakları ateşe verme çağrısı yapıyor. Malum medya, densizce, hayasızca, edepsizce günlerdir sokaklarda çatışma çağrısı yapıyor. İnanın bunların gözyaşı sahte. Bunlar çocukların ölümüne ağlayamayacak kadar taş kalpliler.
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"] ÇATIŞMALARI KÖRÜKLÜYORLAR: [/COLOR]Bakın bunlar sokaklarda çatışmaları körükleyerek, Tunceli'de bir polisimizin, İstanbul'da da Burak yavrumuzun şehadetine neden oldular. Biz bütün adımlarımızı güvenlik için atacağız. CHP, MHP, BDP bunların hepsi fitne başıdır. 30 yıl bu bölgede akan kandan beslendiler. Şimdi biz bunu durdurmak, bu acıları dindirmek için çalışıyoruz. Başka oyunların, başka tuzakların, başka tahriklerin peşindeler. İnşallah milletimiz bunlara geçit vermeyecek.
KILIÇDAROĞLU'NUN CELLATLARI: DHKP-C geliyor benim eski muhitimden geçerken gecenin karanlığında daha üç ay oldu askerden geleli, Burak yavrumuzu maalesef orada şehit ediyorlar. Burakların elinde sapan, silah yoktu. Sadece evinin önünde olan çocuğu şehit ediyorlar. Sokakta bulunan kovan sayısı 42. Bunlar bu teröristlerle işbirliği yapıyor. O yavrumuzu öldüren Kılıçdaroğlu'nun gayriresmi illegal cellatları. Bunu böyle bilin.
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"] MEZARA ATILAN DEMİR BİLYA:[/COLOR] İstanbul'da maalesef terör örgütlerinin içine aldığı bir çocuk, ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyalar olan bir çocuk orada maalesef biber gazına muhatap oluyor. Polis orada yüzü poşulu, elinde bir sapanla demir bilyaları savuran o çocuğun kaç yaşında olduğunu nerden anlayacak. Ama Kılıçdaroğlu, "Ekmek almaya giden bir çocuk" diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması, ne alakası var. Çok enteresan annesi diyor ki, "Evladımın katili başbakan." Ben evladı sevgiyi, muhabbeti bilirim, ama sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilya atışınızı anlayamadım. O demir bilyayı acaba niçin atıyorsun. Neyin mesajını veriyorsun?
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"] BU ADİLİKTİR, İHANETTİR: [/COLOR]Kimin kimlerle ittifak yaptığına dikkat edin. Pensilvanya CHP ve MHP'ye montaj servis ediyor onları maşa olarak kullanıyor. Yaşanan hadiseler sadece beni, partimi değil ulusal güvenliğimizi hedef alıyor. Mahkeme, başbakanın telefonlarını dinleme kararı veremez. Bakanlarımla, cumhurbaşkanı ile yaptığım görüşmeleri dinleyecek kadar bunlar adi, aşağılıktır. Bu ajanlıktır, casusluktur, milli güvenliğe tehdittir, ihanettir.

[COLOR="rgb(139, 0, 0)"]VATANDAŞA PUSULA UYARISI[/COLOR]
Batman mitinginde sosyal medyada yayılan sandık oyununa dikkat çeken Erdoğan şu uyarıda bulundu: "Seçimde bunlar sizi yanıltabilir. Oy pusulası üzerinde AK Parti'nin sütununa oy vururken oraya Esma yazın diyebilirler. Bu oyuna gelmeyin, en ufak bir yazı da olmayacak. Bunlarda takiyye, yalan, iftira, fitne, fesat var. Bu oyunu bozacağız."

[COLOR="rgb(139, 0, 0)"]ERDOĞAN BAŞBAKANLIK'TA 11 YILI DOLDURDU[/COLOR]
14 Mart 2003'te Başbakanlık görevine başlayan Erdoğan 11'inci yıldönümünü geride bıraktı. Erdoğan, siyasi yasağı bulunduğu için milletvekili seçilememişti. 58. Hükümet, Abdullah Gül başkanlığında kuruldu. Dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in vetosunun ardından ikinci kez TBMM'de kabul edilen değişiklikle Erdoğan'ın seçilmesinin önündeki engel kalktı. Fadıl Akgündüz'ün vekilliğinin düştüğü Siirt'te tekrarlanan seçimle Meclis'e giren Erdoğan, Gül'ün çekilmesinin ardından hükümeti kurdu.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akan, dindirdik, kanı, oyun, peşindeler, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sadece Arapları vuran silah peşindeler! Deep Haber Arşivi 0 10 Kasım 2012 10:06
Kelebeklerin peşindeler Aze Haber Arşivi 0 22 Temmuz 2012 12:49
Yeni oyun PC'si Kralice Bilgisayar Donanımı 0 04 Eylül 2008 16:02