IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2008, 11:37   #1
Çevrimdışı
Kan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çıplak fotorafları ile liseli kızı tehdit edip, tecavüz etti




Samsun'da bir lisede okuyan genç kız çıplak fotoğrafları ile tehdit edilerek tecevüze uğradığını iddia etti.
3 kişiden şikayetçi olan genç kızın çıplak fotoğrafları, görüntüleri çektiği iddia edilen Bekir K.'nin cep telefonunda ortaya çıktı.
Bekir K., genç kızla kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini ve görüntülerden haberi olduğunu söyledi.
Ayrıca sanığın cep telefonunda bazı kız öğrencilerin soyunma odasında üniformalarını giyip çıkarırken fotoğrafları bulundu.
3 SANIK YARGILANIYOR
SAmsun'da internette ‘chat’ yaparken tanıştıkları 15 yaşındaki lise öğrencisi D.A.'yı tuzağa düşürüp tecavüz ettiği ve cep telefonuyla çıplak fotoğrafını çekip şantaj yaptığı ileri sürülen Bekir K. ile arkadaşları F.A. ve Ü.G., Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.
Tutuklu sanık 29 yaşındaki Bekir K. “Birçok kez ilişkiye girdik. Cep telefonumla görüntü aldım. Ancak bunu gizli yapmadım” derken, diğer sanıklar F.A. ile U.G. ise, iftiraya uğradıklarını söyledi.
Geçen Ocak ayında Samsun'da ortaya çıkan olayda, lise öğrencisi D.A., iddiaya göre 2006 yılının Ağustos ayında internet kafede chat yaparken önce Bekir K. ile tanıştı. Bu arkadaşlık sürerken, genç kız ardından yine chat yaparken F.A. ile de tanışıp arkadaş oldu.
Lise öğrencisi olan D.A., verdiği ifadede “Bir gün yine internette chat yaparken, F.A. gelip beni dışarı çıkardı. Bana bıçak dayayarak tehditle U.G.'nin bulunduğu eve götürdü. Burada benimle zorla ilişkiye girdiler. Korkumdan kimseye birşey anlatamadım” dedi. D.A. ifadesine şöyle devam etti:
“2007 yılının Şubat ayında Bekir bana telefon açıp, ‘Yanımda U.G. var. Onunla ilişkiye girmişsin. Seni ailene söyleceğim’ diyerek tehdit etti. Şoke oldum. U.G. ile tanıştıklarını bilmiyordum. Korktum Bekir'in evine gittik. O da benimle zorla ilişkiye girdi. Kendisinden kurtulmak istedim ancak uygunsuz görüntü ve fotoğraflarımı çekmiş ve bunları internette yaymakla tehdit etti. Aylarca şantajla bana tecavüz etti. Her üçünden de şikayetçiyim”
İLK DURUŞMA GİZLİ YAPILDI
Olay sonrası cep telefonunda liseli kızın görüntü ve fotoğrafları bulunan büfe işletmecisi Bekir K. ile üniversite öğrencileri 20 yaşındaki F.A. ile 21 yaşındaki U.G. tutuklanıp cezaevine gönderildi. Geçen Mart ayında gizli olarak yapılan ilk duruşmada F.A. ile U.G. üzerlerine atılan suç vasfının değişme olasılığı gözönüne alınarak tahliye edilmişti.
Dün Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim önüne çıkan tutuklu sanık Bekir K.'nin cep telefonun hafıza kartında D.A.'nın kendisiyle uygunsuz görüntülerinin yanısıra D.A.'nın başka bir kızla öpüşürken ve bir kız öğrencinin de soyunurken çekilen görüntülerinin de bulunması herkesi şaşırttı.
Şantaj, tehdit ve tecavüz suçmasıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklardan K. savunmasında, “Birçok kez ilişkiye girdik. İlişkimizden bir kısmını da cep telefonumla kaydettim. Ancak bunu gizli yapmadım. Kendisi bu kayıtlardan haberdardır. Her şey kendi gözü önünde olmuştur. Görüntülerden anlaşılacağı gibi zorla bir şey yapılmamıştır. Görüntülerini internette yayınlamakla da tehdit etmedim” dedi.
F.A. ile U.G. ise suçsuz olup, iftiraya uğradıklarını ileri sürdü. Kocaoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar verilirken, duruşma, D.A.'nın ruh sağlının bozulup bozulmadığının tespiti için ertelendi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Ben anlattikca insanlar resmimi cizer, konustukca ozumu anlar, tanidikca da ozur dilerler..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ciplak, çıplak, edip, etti, fotoraflari, fotorafları, ile, kizi, kızı, liseli, tecavuz, tecavüz, tehdit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsun'da 2 Saldırgan Tehdit Ettikleri Kadınlara Tecavüz Etti Desmont Haber Arşivi 0 18 Ocak 2015 17:04
Sahte Teğmen Genç Kızı Kandırıp Tecavüz Etti Elysian Haber Arşivi 0 23 Şubat 2014 12:13
Başkomiser liseli kıza tecavüz etti Violent Haber Arşivi 1 06 Aralık 2013 18:58
Küçük Kızı Babasından Satın Alıp Tecavüz Etti N999 Haber Arşivi 0 01 Şubat 2012 18:44
Annesiyle uyuyan kızı kaçırıp tecavüz etti, sonra getirip kapıya bıraktı Angel Haber Arşivi 0 07 Aralık 2008 22:36