IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Korkunç şüphe doğru çıktı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/577235-korkunc-suphe-dogru-cikti.html)

MasteR06 30 Mart 2014 13:14

Korkunç şüphe doğru çıktı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçen sene Mart ayındaki kazada ölen Dilek Sercan’ın aracı kullandığı belirtilmişti. Darmstadt Savcısı aracı damat Wilfrid R.’nin kullandığını belirleyip damadı mahkum ettirdi
ALMANYA’NIN Darmstadt kentinde dün sona eren davada geçen sene Mart ayındaki kazada ölen Dilek Sercan’ın (25) değil, nişanlısı Wilfrid R.’nin (30) otomobili kullandığı anlaşıldı. Darmstadt Savcılığı’nın titiz çalışması geçen seneki kazadan sonra damat tarafından yapılan açıklamaların yalan olduğunu ortaya koydu. Dünkü duruşmada hakim damada 1 sene hapis cezası verdi. Ceza 3 sene tecilli hapse çevrildi. Damadın ehliyetinin daha önce alındığı öğrenildi.
ÇELİŞKİLER ELE VERDİ
DARMSTADT yakınlarındaki B 426 numaralı yolda meydana gelen kazadan sonra damadın açıklamalarına inanan herkes aracı Dilek Sercan’ın kullandığını sanıyordu. Damat Wilfrid R.’nin ifadeleriyle olay yeri fotoğraf ve bilgilerini karşılaştıran savcılık çelişkileri ortaya çıkardı. Türkiye’de babasını kaybettikten sonra 10 yaşında Almanya’ya gelen Dilek’in üvey ağabeyleri ve halası Emine Aksoy’un gayreti acı gerçeği ortaya çıkardı.
EHLİYETİ DE YOKTU
DÜNKÜ karar duruşmasında Avrupa SABAH’a konuşan Dilek’in halasının kocası Mehmet Aksoy, “Kaza sonrası Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Pelitözü köyünde kızımızı toprağa verdik. Damat ve ailesi de cenaze törenine geldi. Savcının dikkati olmasa olay kapanıp gidecekti. Biz aracı sürenin Dilek olduğunu sanacaktık” diye konuştu. Hakim kararı açıklarken, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanan birinin aracına binip, kemer de takmayan Dilek’i de kusurlu buldu.

Seyfi ALP / DARMSTADT


SABAH


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net