IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Rusya'dan yaptırım açıklaması (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/581278-rusyadan-yaptirim-aciklamasi.html)

Elysian 29 Nisan 2014 13:59

Rusya'dan yaptırım açıklaması
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, ABD ve AB'nin Ukrayna’daki gelişmelere yönelik Rusya'ya karşı aldığı ek yaptırımları, "ciddi ve endişe verici" olarak nitelendirerek cevabının aynı ölçüde hazır olduğunu söyledi.


Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD ve AB'nin Ukrayna’daki gelişmelere yönelik Rusya'ya karşı aldığı ek yaptırımları, "ciddi ve endişe verici" olarak nitelendirerek Moskova'nın yaptırımlara karşı cevabının aynı ölçüde hazır olduğunu ve en yakın zamanda açıklayacaklarını söyledi.

Rus "Gazeta.ru" sitesine röportaj veren Ryabkov, ABD'nin Moskova'ya yönelik yaptırım politikasını artırdığına dikkati çekerek, "Bu endişe verici ama olayı dramatize etmiyoruz, dünyanın tersine döndüğü hissine kapılmak istemiyoruz. Ancak yaptırımların ciddiyeti ortada" değerlendirmesinde bulundu.

Ryabkov, özellikle yüksek teknoloji alanındaki işbirliğinin kesilmesinin, Rusya'nın yüksek teknoloji kullanan sanayi kuruluşlarını etkileyeceğini işaret ederek, bu durumu Soğuk Savaş döneminde yüksek teknolojik ürünlerin Rusya'ya gönderilmesinin önüne "demir perde" çekilmesine benzetti.

Öte yandan Ryabkov, ABD ve AB'nin Ukrayna’daki gelişmelere yönelik Rusya'ya karşı yaptırım listesini genişletmesine ilişkin, Rusya'nın yaptırımlara karşı cevabının "aynı ölçüde" hazır olduğunu ve en yakın zamanda açıklayacaklarını belirtti.

Muhabir: Hakan Ceyhan Aydoğan


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net