IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2014, 14:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O Öğretmenin Aşk Yaşadığı Öğrenci Konuştu




İstanbul Beykoz'da, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni A.R.T. (30) ile yaşadığı aşk sonrasında okulu değiştirilen ve öğretmeniyle birlikte hakkında soruşturma açılan Ulaştırma Lojistik Bölümü 12. sınıf öğrencisi E.T. (19), ilk kez konuştu.

"AYRILMAK İSTEYİNCE AĞLADI"
"Okulda öğrenci temsilcisiydim. Geçen yıl nisan ayında okulumuza geldiğinde ona okulu gezdirmiştim. Dersime girmiyordu. Daha sonra dışarıda da buluşmaya başladık. Zamanla gelişti. Gizli şekilde süren bir ilişkiydi. Hiçbir arkadaşımın ya da yakın çevremden kimsenin haberi yoktu. 7 ay boyunca görüştük. Bir öğretmenle ilişkisinin olduğunu öğrenince de bitti. Görüşmek istemedim ve ben bitirdim. Bu konuşmayı yaptığımızda ağladı, bırakmak istemedi. Bir süre aramayı sürdürdü. Birkaç kez görüştük, Bakanlık soruşturma başlatınca tamamen görüşmeyi bıraktık. İlişkimiz 6. aya geldiğinde 3-5 sene içerisinde bu sürecin evliliğe gideceğini söyledi. Ben de tamam dedim. Ama sonra araya başkaları girince... Sonumuz yoktu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"ARABASIYLA BENİ GEZDİRİYORDU"
Beykoz'da ve değişik semtlerde gezdiklerini belirten E.T., "Birlikteyken Beykoz'da ve İstanbul'un değişik semtlerinde geziyorduk. Arabası olduğu için daha çok o beni gezdiriyordu diyebilirim" dedi.

"OKUL BASMADIM"
E.T., okul bastığı iddialarına ise şöyle yanıt verdi. "A.R.T. bir eğitim merkezine gönderildi. 16 yaşında bir çocukla ilişki yaşıyor diye bir söylenti duydum. Ama gidip öyle okul basmak gibi bir durum olmadı. Zaten orada öğrenci yok. Görüşmeyi bıraktık ama sosyal medyada tanıdığım hesaplardan, yakın arkadaşlarından hakaret ve tehdit içerikli mesajlar aldım."

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI
İstanbul Beykoz’daki Çavuşbaşı Çok Programlı Lisesi’ne eğitim yılı başında atanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni A.R.T. (25) ile Ulaştırma Lojistik Bölümü 12. sınıf öğrencisi E.T. (19) arasında yaşandığı iddia edilen aşkla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatör Müdürü Şerafettin Turan soruşturmanın devam ettiğini söyleyerek “Müdürlüğümüz konuyla ilgili kapsamlı soruşturma başlatmıştır. Müfettişlerimiz soruşturma sonunda raporlarını tamamladıklarında gerçek ortaya çıkacaktır. Öğretmenin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu doğru. Soruşturma sonunda gerçek ortaya çıkacak. Soruşturma bitmeden konuyu gerçek kabul etmek hata olur.” açıklamasında bulunmuştu.

(ensonhaber)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aşk, konuştu, yaşadığı, öğrenci, Öğretmenin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
O vahşeti yayınlayan öğrenci İHA’ya konuştu MasteR06 Haber Arşivi 0 11 Şubat 2014 12:47
Öğretmenin sır ölümü PassioN Haber Arşivi 0 27 Nisan 2012 20:25
Öğretmenin Zor Anları Run Komik Loglar 5 20 Ocak 2008 05:50