IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2014, 09:06   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Duvardaki kan izi için evlada DNA testi




Kenan Öner'in emlak zengini babası ile annesi Emine Öner'i 6 yıl önce öldürüp cesetlerini evlerinin bahçesine gömdüğü ortaya çıkmıştı. Öner'in kayıp olan eşi Canan Öner'in bulunması için de evdeki bulgular, çocukları Canberk Öner'den alınan DNA ile karşılaştırılacak

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bursa polisi 2008 yılından itibaren kendilerinden haber alınamayan emlak zengini Ahmet Refik Öner ile eşi Emine Öner’e ait olduğu tahmin edilen kemikleri, 6 yıl sonra çocukları Kenan Öner’in, Yargıtay tarafından onanan ’Evrakta sahtecilik’ suçundan kesinleşen 3.5 yıllık hapis cezasının infazı için yakalanmasıyla ortaya çıktı.
Polis, anne ve babasının cinayet zanlısı olarak düşündükleri; fakat hiçbir delil elde edemedikleri Kenan Öner’i, İstanbul Bayrampaşa’daki evinde almaya gitti. Polislerin kendisine, ’Annen ve babanın kemiklerini bulduk. Seni yakalamaya geldik’ demesi üzerine Kenan Öner "Kemikler evin bahçesinde mi bulundu?" diye sordu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Öner’in şüphelendiren bu ifadesi üzerine 22 Nisan günü İznik’teki evde yapılan aramada, kayıp çifte ait olduğu sanılan kafatası ve kemikler bulundu. Mahkemeye çıkartılan Kenan Öner, hem kesinleşen ’Evrakta sahtecilik’ suçundan, hem de anne ve babasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Savcılık ve mahkemede susma hakkını kullanan Kenan Öner, savunmasını cezaevinden yazılı olarak yapacağını söyledi.
DNA TESTİ YAPILACAK
Polis, Kenan Öner’in, 2005 yılından itibaren ortadan kaybolan eşi Canan Öner’in bulunması olayıyla ilgili bilgi ve bulgu elde etmek amacıyla çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, Öner’in gözaltına alındığı İstanbul Bayrampaşa’daki evinde arama yaptı. Aramalarda, Öner’in cezaevinden çıktıktan sonra kendi el yazısı ile tuttuğu günlük notlarını sakladığı çanta ve içinde çok sayıda A-4 kağıdı ile bahçelerde çim biçmede kullanılan motorlu tırpan da bulundu.
Polis, Canan Öner’in burada öldürülme ihtimali üzerine evdeki duvarlarlardan, banyodan, lavabodan özel kimyasallar kullanılarak alınan numuneleri incelemeleye başladı. İnceleme sonucu buradan çıkan bulguların, öldürülen Canan Öner’in, Kenan Öner’den dünyaya gelen ve halen üniversite eğitimi gören oğlu Canberk Öner’den de alınacak DNA ile karşılaştırılacağı öğrenildi.
Kaynak:posta

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dna, duvardaki, evlada, icin, izi, kan, testi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekleri anlamak için ıspanak testi Candy IF Ekstra 0 02 Kasım 2010 10:49
Sanatın Duvardaki İntifadası Kralice Kültür ve Sanat 0 19 Haziran 2008 12:31