IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kılıçdaroğlu Kazaların Listesini Gösterdi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/586894-kilicdaroglu-kazalarin-listesini-gosterdi.html)

Elysian 14 Mayıs 2014 18:04

Kılıçdaroğlu Kazaların Listesini Gösterdi
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu Soma'da meydana gelen kazaların listesini gösterdi.

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, maden faciasında yaralanıp Akhisar Devlet Hastanesi Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksi'ne götürülen işçileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP'li milletvekilleri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da aralarında bulunduğu heyet ziyaret etti. Bir süre burada kalan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindeki grup ardından hastaneden ayrıldı.

KAZALARIN LİSTESİNİ GÖSTERDİ
Soma'da meydana gelen maden faciasına tepkiler sürüyor. Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Soma'da meydana gelen maden kazalarının listesini böyle gösterdi. Listede 2011'den 2013'e meydana gelen 10 kaza sıralanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"SÖZ VERİYORUM TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Kılıçdaroğlu, Soma’daki maden kazasına ilişkin, “Ben bütün yurttaşlarıma şu sözü veriyorum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olarak biz bu olayın takpçisi olacağız” dedi.

"NEDEN MEYDANA GELDİĞİ ORTAYA ÇIKACAK"
Çok üzüntülü olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, olayın ayrıntılarının ve neden meydana geldiğinin zamanla ortaya çıkacağını belirtti. Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"
‘’Ben bütün yurttaşlarıma şu sözü veriyorum CHP olarak bu olayın takipçisi olacağız. Bilirkişi önümzdeki süreç içinde devreye girecektir o bilirkişilere peşinen buradan seslenmek istiyorum vereceğiniz rapoarlar ölen her yurttaşımızın hak aramasını sağlayacak raporlardır. Elinizi vicdanınıza koyup raprorları öyle düzenleyin, doğru raporlar düzenleyin. Sonuçta burada 100’ü 200’ü aşkın kişi hayatını kaybetti. Bunların alileri çoluk çocukları var, dolayısıyla biz önümüzdeki süreçte daha dikkatli daha tutarlı olmalıyız. Ölen işçiler emek harcadılar alın teri döktüler bazılarını hastanede ziyaret ettim, yakınlarıyla konuştum gerçekten onlar da çok üzüntülüler.”

KILIÇDAROĞLU'NU MADENE SOKMADILAR
Soma'da halk madene girmek isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte madene girmek isteyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a halk tepki gösterdi. İki siyasi bu yüzden madene giremedi. Vatandaşların alanda devlete tepkisi hala sürüyor. Yıldız ve Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren vatandaşlar “24 saat oldu hala çocuklarımızı kurtaramadınız” dediler.

ensonhaber


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net