IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mayıs 2014, 15:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uğur Kurt'u öldüren silah polise ait




Okmeydanı'nda yaşanan sokak çatışmaları sırasında cemevinde taziyedeyken kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybeden Uğur Kurt'un ölümüne neden olan silahın bir polise ait olduğu belirlendi

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Uğur Kurt’un Okmeydanı Cemevi’nde bir cenaze törenine katılmak için beklerken silahla vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturmada, Kurt’u öldüren silahın polise ait olduğu belirlendi. Uğur Kurt’un ölümüne ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
14 SİLAHTAN 1’İ BELİRLENDİ
Soruşturma kapsamında olay yerinde görev yapan 14 polisin silahına el konuldu. 23 Mayıs’ta el konulan 14 silah, Adli Tıp Kurumu’nda balistik incelemeye alındı. Yapılan incelemenin ardından silahın polislere ait olan 14 silahtan biri olduğu belirlendi.
RAPOR ADLİ TIP KURUMU’NDAN
Adli Tıp Kurumu hazırladığı raporu soruşturma savcılığına gönderdi. Şüphelinin polis olması ve olayın görev sırasında gerçekleşmesi nedeniyle İstanbul Valiliği’nden soruşturma yürütülmesi için izin istendi.
uğur Kurt’un ölümüne yol açan merminin ateşlendiği silahın bulunduğunu söyleyen İçişleri Bakanı Efkan Ala şöyle demişti:
'KURŞUNUN NEREDEN GELDİĞİ TESPİT EDİLDİ'

''Olayla ilgili önemli bir mesafe kaydedildi. Baştan da söylemiştik, kasıtlı ya da kasıtsız kim bir yanlış, bir hata yaparsa onu ortaya çıkarırız. Gerekli denetimler yapıldı. Yakında açıklanır. ‘Bulundu’ diyebileceğimiz bir aşamaya geldi. Ama şimdi soruşturmanın gizliliği açısından açıklamam yanlış olur. İlk tespitlere göre hemen hüküm vermemek gerekir. Çünkü o tespitin soruşturma ve mahkeme prosedürü var. Daha sonra bunlar konuşulmalı. Ama bizim açımızdan bu kurşunun nereden geldiği tespit edildi. Bu kimden olursa olsun gereği yapılır.''
BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Bakan Ala’nın açıklamalarının hemen ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık Uğur Kurt'un ölümüne neden olan silahı kullanan polisle ilgili soruşturma başlatılması için Valilik'ten izin istedi.
DHA-İHA

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
ait, kurtu, polise, silah, udur, öldüren


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hırsız öldüren polise 26 yıl istendi Collettivo Haber Arşivi 1 25 Eylül 2008 06:16