IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2014, 13:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kız kaçırma davasında aile boyu hapis cezası




14 yaşındaki S.D.G. olayında, 4 kişinin cezaları belli oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Diyarbakır’da 2010 yılında 14 yaşında olan S.D.G.’yi evlenmek için kaçıran ve zorla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen R.K., kendisine yardım eden ablası F.D., eniştesi Ç.D. ve ağabeyi C.K., 5 ile 29 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde 2010 yılında S.D.G., arkadaşlık kurduğu 22 yaşındaki R.K. tarafından bir inşaata götürülüp tecavüzüne uğradı. R.K., mağdurenin bekaretinin bozulması üzerine paniğe kapılarak, "Olanları

kimseye anlatmazsan seni kaçırır ve evlenirim" dedi. Teklifi kabul eden genç kız sonraki gece ailesine haber vermeden evden ayrıldı. Evden kaçan genç kızı ablası F.D. ve eniştesi Ç.D.’nin evine götüren R.K., burada da S.D.G. ile cinsel ilişkiye girdi.

KÖYE KAÇIRILDI, ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİLDİ
Küçük kızın iki halasının olayı öğrenerek zorla tutulduğu eve gelmesi üzerine iddiaya göre şüpheli R.K. mağdureyi öldürmekle tehdit ederken, ağabeyi C.K. de mağdureyi ailesine teslim etmedi. Genç kız bir süre sonra bir köye kaçırılıp tutulduktan sonra halasına teslim edildi. Şikayet üzerine R.K. tutuklanıp cezaevine konuldu.

ABLA VE ENİŞTEYE 29’AR YIL HAPİS İSTEMİ
Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili iddianamesinde şüpheli R.K.’nın ’Zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 43 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi. Savcı, kaçırılan kızı evlerinde barındıran şüphelinin ablası F.D. ve eniştesi Ç.D.’nin ise ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarına yardım etme’ ve ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 29’ar yıl hapisle cezalandırılmasını istedi. İddianamede şüphelinin ağabeyi C.K.’ya ise ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 21 yıl hapis cezası verilmesi talep edildi.

4 YIL SONRA KARAR ÇIKTI
İddianamenin kabul edilmesinin ardından tutuklu sanık R.K. ve tutuksuz sanıklar Ç.D., C.K. ile F.D.’nin yargılanmasına 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Sanıkların suçlamaları kabul etmediği yargılama sırasında tutuklu sanık R.K. da tahliye edildi. Yaklaşık 4 yıl süren

yargılama sonunda mahkeme geçtiğimiz gün karar duruşmasını yaptı. Davanın karar duruşmasına tutuksuz sanıklar katılmazken mağdur S.D.G.’nin annesi M.G. ile taraf avukatları hazır bulundu.

TÜMÜNE CEZA VERİLDİ
Mahkeme S.G.D.’yi kaçırarak tecavüz ettiği iddia edilen sanık R.K.’yı, ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 29 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme kaçırılan kızı evlerinde barındıran şüphelinin ablası F.D. ve eniştesi Ç.D.’nin ise ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarına yardım etme’ ve ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 11 yıl 8’er ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti şüphelinin ağabeyi C.K.’yı ise ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’ suçundan 5 yıl hapisle cezalandırdı. (DHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aile, boyu, cezası, davasında, hapis, kaçırma, kız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KCK davasında 4 sanığa hapis cezası PassioN Haber Arşivi 0 30 Nisan 2012 20:45