IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2014, 19:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zekeriya Öz'den flaş suç duyurusu!




Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında "Görevi kötüye kullanmak" suçundan suç duyurusunda bulundu. Zekeriya Öz'ün suç duyurusu başvurusu UYAP'a kaydedildi

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kimler hakkında suç duyurusunda bulunduğu yönündeki soruları yanıtsız bırakan Öz, kısa bir açıklamadan sonra adliyeden ayrıldı. Ancak Öz'ün yaptığı suç duyurusu, 2014 / 106316 soruşturma numarası ile Ulusal Yargı Ağı'na (UYAP) kaydedilince suç duyurusunun ayrıntıları ortaya çıktı.
BAŞBAKAN ERDOĞAN VE ÜÇ BAKANI ŞİKAYET ETMİŞ
Bugün açılan UYAP kaydına göre, Zekeriya Öz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında "Görevi kötüye kullanmak" suçundan suç duyurusunda bulundu.
Zekeriya Öz suç duyurusunda bulunduktan sonra adliye önündeki gazetecilere şu açıklamayı yaptı:
"ALÇAKÇA İDDİALARA KARŞI BURADAYIZ"
Adliye çıkışında açıklama yapan Savcı Öz, "Değişik yerlerde değişik iddialar dile getiriliyor. Bunlarla alakalı olarak geçmişte yaptığımız soruşturmaların tamamı hukuka uygundur. Hukuka aykırı hiçbir işlem yapmadık. Kaçtı, göçtü, gidiyor tarzında iddialar var alçakça.. Bu iddialara karşı buradayız. Her zaman da burada olacağız. Bu memleket için bu devlet için her zaman en iyisini yapmaya gayret ediyoruz bundan sonra da şüpheniz olmasın" dedi.
"KAHRAMAN POLİSLER KAÇMADIĞI GİBİ..."
"Hakkımızdaki iddiaları atanlara karşı da ileride tarafımıza yapılan hukuk dışı baskılar ve bunlarla alakalı gayri resmi taleplerle alakalı da gerektiğinde ilgili merciilere bilgi ve belgelerimizi ibraz edeceğiz" diyen Zekeriya Öz, "Bu konuda hiç şüpheniz olmasın Hakim ve savcılarla alakalı söylenen uyduruk sözler vardır bunların hukuki bir alt yapısı yoktur.
Hakim ve savcılarla ilgili soruşturmaların nasıl yapılacağı bellidir. Ama hukuk dışına çıkıp bu kanunları ihlal etmeye cesaret edenler olursa biz gene buradayız. Ben gene kaçmıyorum. Kahraman polisler kaçmadığı gibi polislerinde bugüne kadar yapılan soruşturmalarda hukuk dışı işlemlere maruz kaldığını hepimiz gördük. Yapılan işlemlerin CMK'da ve TCK'da hiçbir karşılığı yoktur.
Görevleriyle alakalı yaptıkları suçlarda artı tutuklama kapsamında görülecek suçlar bile değil. Ama bunlar nasıl yapılıyorsa yapıldı. Yasaya aykırılıklar var. Biz hakkımızda sağda solda konuşan, medyada ve meydanlarda konuşan devlet ve yürütme erkiyle alakalı suç duyurusunda bulunduk. Bunla alakalı delilleri de ibraz ettim. Kimsenin suç işlenme özgürlüğü yoktur. Kimse hakim ve savcıları baskı altına alamaz" diye konuştu.
"BAŞBAKANA ÖLÜM TWİTİ KONUSU"
"Başbakan'a ölümle ilgili twitleri siz mi attınız" sorusuna ise Zekeriya Öz, "Öyle bir tweet atılmadı. Varsa öyle bir tweet göstersinler" dedi ve soruları kabul etmeyeceğini belirtti.
kaynak:posta

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
duyurusu, flaş, suc, zekeriya, özden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hükümetten flaş suç duyurusu CtrL Haber Arşivi 0 19 Aralık 2013 13:45
FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! Marmara depremle sallandı FLAŞ! PauL Haber Arşivi 7 08 Ocak 2013 21:24
Zekeriya Temizel(Zekeriya Temizel Kimdir? - Zekeriya Temizel Hakkında) Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:18