IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2014, 12:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan Yıldız'dan Gül'ün sitemine ilginç yanıt




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün açıklamalarını değerlendirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yeni başbakan olarak ifade edilmesine yönelik, "Bu ismin önceden telaffuz ediliyor olması açıklandığı anlamına, önceden ilan edildiği anlamına gelmiyor" dedi.

Bakan Yıldız, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde özel bir şirkete ait yüzde 90'ı yerli kaynaklarla yapılan "Derin Petrol Sondaj Kulesi"nde incelemelerde bulundu. Ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Yıldız, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dün

akşam verdiği veda resepsiyonunda 'Öyle görünüyor ki Davutoğlu Başbakan olacak' açıklamalarının hatırlatılması üzerine, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın bu tür konularda bilgi olarak kayıtsız kalması tabii ki söz konusu değildir" dedi.

BAKAN YILDIZ: "YENİ BAŞBAKAN YARIN BİR TAKIM İSTİŞARİ SÜREÇLER TAMAMLANDIKTAN SONRA BELLİ OLACAK"

Cumhurbaşkanı Gül'ün "Öyle görünüyor ki Sayın Davutoğlu ön plana çıkıyor" sözlerinin bir isim açıklaması olarak anlaşılmaması gerektiğini belirten Yıldız, "Biliyorsunuz, yeni seçilen cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı son toplantıyla beraber bu resmiyet kazanmış olacak. Ama bu ismin önceden telaffuz ediliyor olması açıklandığı anlamına, önceden ilan edildiği anlamına gelmiyor biliyorsunuz. Sayın Başbakanımızın da Sayın Cumhurbaşkanımızın da kastının bu olduğunu dün akşam özellikle görmüş olduk. Bir takım istişari süreçler tamamlandıktan sonra bu açıklanacak. Yarın akşam süreç tamamlanmış olacak" ifadelerini kullandı.

Yıldız, seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu parti olan AK Parti'nin her zaman yanında olduğu yönündeki açıklamaları hatırlatarak, "Ben şahsen siyaset sahnesinde yokken hem seçilen cumhurbaşkanımızın hem de görevi devredecek olan cumhurbaşkanımızın kurucular kurulunda olarak her birimize yön verdi. Kendilerinin verdiği mücadelelerden fedakarlıklardan dolayı da her ikisinin bütün ekibiyle beraber Türkiye'ye yapmış olduğu katkı ortadadır. Geldiğimiz noktayı unutmayalım. Kimse geldiğimiz noktayı dışarıdan bir tepsinin içerisinde sunmadı" diye konuştu.

"10 Ağustos seçimlerinden önce 14 siyasi partinin oluşturamadığı yapıyı bir partinin bölünerek yapılması"nın planlandığını vurgulayan Yıldız, Türkiye'nin gelişmesi adına

büyük resmin herkesinin gözünün önünde olması gerektiğini kaydetti. Yıldız, 30 Ağustos'tan sonra kurulacak yeni hükümetin ve seçilecek yeni başbakanın yine doğruları yapacağına olan inançlarının tam olduğunu belirterek, "Hangi görevde olursa olsun, yeni başbakanımızın hemen yanı başında olacağız" dedi.

"SEVMEYENLER SİTEM ETMEZ"

Bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda resepsiyonunda "Bizim cenahtan yapılan epeyce saygısızlık var" sözlerini hatırlatarak, "Kırgın mı sizce, neden böyle bir saygısızlığı hatırlatma ihtiyacı duydu?" şeklindeki sorusu üzerine Bakan Yıldız, "Sevmeyenler sitem etmezler, sitem sevgiden kaynaklanır. Abilerin kardeşlere, babaların oğullara her zaman yapabileceği bir şeydir, aile içi durumdur. Ben bunun bu çerçevede değerlendirilmesinin doğru anlamak adına iyi olacağı kanaatindeyim. Sayın Cumhurbaşkanımız, görevi devredecek olduğu noktada bunu paylaşmıştır" cevabını verdi.

AK Parti ailesinin bütün unsurlarıyla beraber bir zincirin halkası olduğunu dile getiren Yıldız, "Bize çay getiren partimizdeki çaycı kardeşimden Sayın Başbakanımıza kadar bir zincirin halkalarıyız. Her bir halkanın kendine has önemi var. Bu halkalar birleşerek zincir oluşturduğu için başarı sağlanmıştır" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakan, gülün, ilginc, sitemine, yanıt, yıldızdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'T.C' sorusuna ilginç yanıt SeckiN Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2013 13:45
• Bakan Dinçer ve Bakan Yıldız, yeni yılı maden ocağında karşıladı!. Sametold Haber Arşivi 0 02 Ocak 2011 16:46