IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2014, 19:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlunu asansör faciasında kaybeden annenin feryadı




Asansör faciasında hayatını kaybeden işçilerden Giresunlu Bilal Bal'ın, düğün parası biriktirmek için iki yıl önce İstanbul'a giderek inşaatta çalışmaya başladığı öğrenildi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kazada hayatını kaybeden işçilerden Giresunlu Bilal Bal’ın, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parası biriktirmek için iki yıl önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’a giderek inşaatta çalışmaya başladığı öğrenildi.
Anne Gülsen Bal: "Oğlum oraya düğün parası için gitti, geri cenazesi geldi" dedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’de şantiyede asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden işçilerden Bilal Bal’ın, ailesinin geçimine katkı yapmak ve düğün parasını biriktirmek için inşatta çalışmaya başladığı öğrenildi.
Hüsnü ve Gülsen Bal çiftinin üç çocuklarından biri olan 23 yaşındaki Bilal Bal’ın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesi Ahırcık Köyü Velioğlu Mahallesi’ndeki evine gelen yakınları, aileye başsalığı dileğinde bulundu.
Baba Hüsnü Bal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun düğün parası biriktirmek için iki yıl önce İstanbul’a giderek çalışmaya başladığını söyledi. Yetkililerden olayı araştırmalarını ve kendilerine sahip çıkmalarını isteyen baba Bal, "Acımız büyük ama yapacak bir şey yok. Başta Cumhurbaşkanımız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmak üzere herkesin bize sahip çıkmasını istiyoruz. Oğlum orada kazandığı parayla geçimimizi sağlıyordu. Kendisini evlenmek istediği için aynı zamanda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biriktiriyordu. Ne yapalım devletimiz, milletimiz sağ olsun" dedi.
"Düğün parası için gitti, geri cenazesi geldi"

Anne Gülsen Bal da yaşanan olay sonrasında büyük acı duyduklarını belirterek, "Ben oğlumun sonuna kadar arkasındayım. Devletimiz bize sahip çıksın. Oğlum oraya düğün parası için gitti, geri cenazesi geldi." dedi.
Bu arada Bal’ın aynı zamanda İstanbul da yanında kalan ve kan değerlerindeki bozukluk nedeniyle tedavi gören kardeşi 20 yaşındaki Emrah Bal’ın da tedavisini yaptırdığı öğrenildi.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ İSE OKUL HARÇLIĞI İÇİN 5 GÜN ÖNCE İŞE GİRMİŞ

Şişli’de inşaatta asansörün zemine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçiden üniversite öğrencisi Hıdır Ali Genç’in, okul harçlığı biriktirmek için 5 gün önce inşaatta çalışmaya başladığı öğrenildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’de yaşayan Veli Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21 yaşındaki kuzeni Hıdır Ali Genç’in Tunceli Üniversitesi Maliye Bölümü 2. sınıf öğrencisi olduğunu söyledi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KALABALIK OLUNCA BABASI BİNEMEMİŞ

Ovacık’ta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gören kuzeninin staj yapmak üzere bir süre önce İstanbul’a gittiğini anlatan Genç, kuzeninin stajını tamamladıktan sonra okul harçlığı biriktirmek için 5 gün önce babası Mustafa Genç’in çalıştığı inşaatta işe başladığını belirterek, "Hıdır, diğer işçilerle inşaatın üst katına çıkmak için asansöre binmiş. Asansör kalabalık olduğu için amcam binmemiş" dedi. Olayın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Veli Genç, kuzeninin cenazesinin yarın, Tunceli’nin Pertek ilçesine bağlı Söğütlütepe köyünde toprağa verileceğini belirtti.
AA

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

 

Etiketler
annenin, asansör, faciasında, feryadı, kaybeden, oğlunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir Annenin Yürek Parçalayan Feryadı Rhytia Haber Arşivi 0 29 Ocak 2014 19:53
Köprü faciasında babasını kaybeden başkanı ağlatan tepki PassioN Haber Arşivi 0 11 Nisan 2012 20:23
Soba Faciasında Hayatını Kaybeden 4 Kişi Toprağa Verildi Cemalizim Haber Arşivi 0 13 Mart 2012 15:00
Annenin feryadı yürek dağladı MoSFeT Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2010 10:41
Annenin feryadı Nur Aile Evlilik ve Çocuklar 0 16 Mayıs 2010 19:54