IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2014, 11:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
107 yaşında kalça kemiği operasyonu oldu




Alaşehir'deki evinde basamaklardan düşerek kalça kemiğini kıran 107 yaşındaki Ümmü Aşkın, ilerlemiş yaşına rağmen başarılı bir ameliyatla tekrar sağlığına kavuştu.


Akkeçili Mahallesi'nde oğlu Ali Aşkın'ın yanında kalan 6 çocuk sahibi Ümmü Aşkın, yaklaşık 10 gün önce evinin önündeki basamaklardan çıkarken dengesini kaybederek düştü. Oğlu Ali Aşkın tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadına kalça kemiği kırığı teşhisi konuldu. Ortopedi Uzmanı Niyazi Gökhan Erdem hastanın yaş itibariyle riskli bir ameliyat geçirmesi gerektiğini, ancak ameliyat olmazsa kurtulmasının mümkün olamayacağını hasta yakınlarına anlattı. İlerlemiş
yaşına rağmen riskli bir ameliyata giren Ümmü Aşkın, başarılı bir operasyon geçirdi. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatın ardından hastanede bir süre tedavi altında tutulan yaşlı kadın, iyileşerek hastaneden taburcu oldu.

Ümmü Aşkın'ın torunu olan Filiz Yeğen (50), "Babaannem evin önünden iki basamaklı merdivenden düşmüş. Doktorları kalça kırığı teşhisi koydular. Ameliyatın riskli olacağını, ancak başka da çare olmadığını söylediler. Bizden ameliyatına izin verdiğimize dair imza aldılar ve sonra annem ameliyata alındı. Şimdi sağlığına kavuştuğu için çok mutluyuz" dedi.

Babaannesinin 107 yaşında olduğunu belirten Filiz Yeğen, "Pekmez, yoğurt, balı çok yer. Sadece kulakları duymuyor. Onun da çaresi yok. Sağlığı yerinde, tüm ihtiyaçlarını kendisi görebiliyor. Doktorlara ve sağlık ekibine teşekkür ediyoruz. Burada tedavi edilemeseydi büyük şehirlerde çok eziyet çekerdik" diye konuştu.

Ümmü Aşkın'ın durumu hakkında bilgi veren Ortopedi Uzmanı Niyazi Gökhan Erdem ise, "Hastamız sağ kalça kırığı teşhisiyle ameliyata alındı. Yaş itibariyle riskli bir ameliyattı. Ancak bu tür kırıklarda ameliyat edilmezse tedavi olamaz. Riski göze alarak hastanemizin de imkanları iyi olması nedeniyle ameliyata alındı ve çok başarılı geçti. Bir hafta tedavi gördükten sonra hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ettik" dedi. (İHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
107, kalca, kemiği, oldu, operasyonu, yaşında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
19.03.2014 BEŞİKTAŞK 111 Yaşında - Semtte Pankart Operasyonu.. Eternity Üye Resimleri 1 19 Mart 2014 12:32
23 Yaşında anneanne oldu Süslü Esrarengiz Olaylar 0 21 Şubat 2012 23:51
9 Yaşında Program Yazdı, 13 Yaşında Apple Talip Oldu.. Düş Haber Arşivi 3 06 Ekim 2011 01:09
«13:48:50» * Servere Bağlanılamıyor (Soket operasyonu non-socket oldu) BlueStar Unreal IRCd 3 18 Eylül 2010 11:56