IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2014, 14:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İntihara kalkışan kadını polis başına bir kova su döküp yakaladı




İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde bir kadın, Kan Bağış Merkezi'ne elinde ekmek bıçağıyla giren ve karnına dayadığı bıçakla yaşamına son vereceğini söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İZMİR, (DHA) - 37 yaşındaki N.K. adlı kadın, telefonda konuştuğu ağabeyine, "Ben yalnızca sevgi istedim" dedi, ardından bina dışına çıkan N.K., temizlik görevlisi gibi davranan bir polis tarafından üzerine bir kova su dökülerek etkisiz hale getirildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Olay, Bayraklı İlçesi Alija İzzetbegoviç Caddesi'ndeki İzmir Kan Bağış Merkezi'nde saat 14.30 sıralarında yaşandı. N.K., bir süre önce İzmir'e geldi ve bir kargo firmasında çalışan çocukken

ilgi duyduğu F.D.'yi buldu. İddiaya göre, söz konusu kişiye duygularını açan N.K., olumsuz yanıt alınca çılgına döndü. Bunalıma giren N.K., Kan Bağış Merkezi'ne girip bir anda yanında getirdiği ekmek bıçağını karnına dayadı. Kendini öldüreceğini haykıran N.K.'yı ikna edemeye çalışan merkez personeli, polis ve sağlık ekiplerine de haber verdi. Merkezin yöneticisi cep telefonunu verip N.K.'nın ağabeyi ile konuşmasını sağladı. Gözyaşlarına hakim olamayan N.K., ağabeyine "Ben yalnızca sevgi istedim. Lütfen beni affedin" dedi. Bu sırada binaya F.D. de geldi ve N.K.'yı ikna etmeye çalıştı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis ekipleri, N.K.'dan polis merkezine gelmesini istedi, ancak N.K. bunu kabul etmedi. Daha sonra N.K.'ya kimsenin bir şey yapmayacağı söylenerek binadan dışarı çıkması sağlandı. Yanına kimseyi yaklaştırmayan N.K., bina önünde beklemeye başladı. Elindeki bıçağı bırakmayan N.K.'nın kendine zarar vermemesi için yoğun çaba harcayan polislerden biri, temizlik görevlisinin tişörtünü giyinip eline su dolu kova ve temizlik malzemeleri aldı. Polislerden biri N.K. ile konuşup dikkatini dağıtmaya çalışırken, temizlik görevlisi gibi davranan diğer polis, N.K.'ya yaklaştı. Bıçakla eline zarar veren N.K.'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis, bir kova suyu kadının üzerine döküp şaşkınlığından yararlanarak etkisiz hale getirdi. Sinir krizi geçiren N.K. gözyaşlarına boğuldu. Yere yığılan kadına olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan N.K., tedaviye

alındı. N.K.'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. F.D.'nin ise ifadesine başvuruldu. Olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başına, bîr, döküp, kadını, kalkışan, kova, polis, su, yakaladı, İntihara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Polis yanlışlıkla bakın kimleri yakaladı.. Düş Haber Arşivi 0 07 Kasım 2013 17:42
Polis bu zehiri ilk kez yakaladı Lucifer Haber Arşivi 0 12 Ekim 2010 16:11
İntihara kalkışan adam yüzünden mahalle elektriksiz kaldı Dilara Haber Arşivi 0 14 Haziran 2010 12:27