IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2014, 16:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Binlerce taksici eylem hazırlığında




İstanbul'daki taksiciler 'Taksi Çağrı Merkezi' adlı projeyi protesto etmek için eylem hazırlığında.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İstanbul'daki taksiciler 'Taksi Çağrı Merkezi' adlı projeyi protesto etmek için eylem hazırlığında. Türkiye Taksiciler Vakfı'nın öncülüğünde Taksi Şoförleri Derneği ve Birleşik Taksi Şoförleri Derneği'nin destekleriyle başlatılan imza kampanyasında 5 bin imzaya ulaşıldı. Taksiciler protestolarını kontal kapatma eylemiyle sürdürecek.

Toplanan imzaları konvoy halinde Pazartesi günü saat 15.30'da Saraçhane'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sunacak olan taksici esnafı, kontak kapatma eylemiyle de ihaleye tepkisini dile getirecek. İmzaları aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sunacaklarını anlatan Vakıf Başkanı Güneş Taş, "Amacımız haksız bir ihaleyle projenin İsrailli bir firmaya verilmesini protesto etmektir. Sektörümüzde tekelleşme istemiyoruz. Adil ve herkese açık bir ihale istiyoruz. Taksici dostu olduğunu her ortamda dile getiren Cumhurbaşkanımızdan bu haksızlığı gidermesi için destek bekliyoruz" diye konuştu.



İhalenin haksız bir şekilde İsrailli bir firmaya verildiği gerekçesiyle imza kampanyası düzenlediklerini anlatan Türkiye Taksiciler Vakfı Başkanı Güneş Taş, Toplanan imzaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Cumhurbaşkanlığına sunacaklarını belirtti. Ne bu ihale yapılırken ne de proje ile ilgili taksici esnafının görüşüne başvurulmadığına dikkat Çeken Taş, "17 bin 500 taksi ile ulaşıma ve İstanbul halkına hizmet eden 40 bin taksici hiç yerine koyularak bizim ekmeğimiz üzerinden pazarlık yapılıyor. Bu kampanya ile amacımız belediye tarafından teknik yeterliliğe sahip yerli ve yabancı firmaların da lisans alarak serbestçe bu işi yapmalarıdır. Bu sayede rekabet artacak kalite gelecek, taksici esnafı ve müşterisi kazanacaktır. Taksi ulaşımı sektöründe tekelleşme istemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız taksici dostudur, yaşanan süreci hem kendisine anlatacağız hem de topladığımız imzaları sunacağız. Biz devletimiz ve milletimiz için varız. İstanbul taksici esnafı ve sivil toplam kuruluşları olarak söylediklerimiz dikkate alınmazsa kontak kapatma eylemlerine başlayacağız" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
binlerce, eylem, hazırlığında, taksici


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsviçre AB’ye kota hazırlığında Zen Haber Arşivi 0 07 Şubat 2013 16:15
Öldürülen taksici için taksicilerden eylem PassioN Haber Arşivi 0 24 Mart 2012 16:59
Moda Çekimi Hazırlığında Sihir Haber Arşivi 0 05 Aralık 2011 09:30