IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Halil Sezai 'Çilek' adlı filmin galasında gerildi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/615701-halil-sezai-cilek-adli-filmin-galasinda-gerildi.html)

Seth 21 Eylül 2014 10:06

Halil Sezai 'Çilek' adlı filmin galasında gerildi
 
Çilek adlı filmin galasında gazeteciler ile bir araya gelen Halil Sezai, başrol oyuncusu Azra Akın ile ilgili soruya tepki gösterdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Başarılı sanatçı halil sezai Çilek adlı filmin yapımcılığını üstlendi. Filmin galasında gazeteciler ile bir araya gelen Halil Sezai, başrol oyuncusu Azra Akın ile ilgili soruya tepki gösterdi. Halil Sezai "İsyan" etti galayı terk etti!

HALİL SEZAİ "İSYAN" ETTİ GALAYI TERK ETTİ!

Oyuncu ve şarkıcı Halil Sezai, Çilek adlı filmin yapımcısı oldu. Başrollerinde Azra Akın ve İlker Aksum'un yer aldığı Çilek adlı filmin galası önceki akşam yapıldı. Galaya, Halil Sezai, Azra Akın, Ahmet Olgun Sünear ve Kadir Özdal katıldı. Filmin gösterimi yapılmadan gazeteciler sorularını yöneltti.

Gazeteciler Halil Sezai'ye "Azra Akın'ı siz mi seçtiniz" diye sordu. Halil Sezai ise yanıt olarak "Azra Hanım'ı kainat seçmiş böyle bir şey mümkün mü" dedi.

Erkan Özarman daha önce Azra Akın için "Ekranda uğursuz biri, Azra'nın yer aldığı projeler iş yapmıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler Halil Sezai'ye hatırlatıldı ve ne düşündüğü soruldu. Halil Sezai ise gazetecilere tepki gösterdi ve "Beni çok gerdiniz" dedi. Filmi izlemeden galadan ayrılan Halil Sezai, soruya sinirlendi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net