IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2014, 18:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölümlerine uyandılar




Karaman’da Akbulut ailesinin evi, önceki gece elektrik kontağından çıkan yangınla alevler içinde kaldı. Alevler, bir anne ile 3 küçük çocuğunu uykuda yakaladı. Onlar uyandığında, artık çok geçti.


FACİA, önceki gece yarısından sonra, Karaman’da, Fatih Mahallesi Mut çevreyolu’ndaki 3 katlı binanın üst katında yaşandı. Evin salonunda elektrik sisteminin kısa devre yapması sonucu çıkan alevler, kısa sürede çatıyı sardı. Taksi şoförü eşi işte olan Elife Akbulut (37) ile çocukları 4 yaşındaki Osman, 7 yaşındaki Rabia ve 10 yaşındaki Ayşe, uyandıklarında kendilerini duman ve alevler arasında buldu. Alevleri gören çevredekiler, polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İTFAİYEYE BORU ENGELİ
Ancak itfaiye*, sokaktaki su kanalı nedeniyle yangına müdahalede güçlük çekince, getirilen iş makinesiyle boru şeklindeki beton su kanalı yıkıldı. Çocuklarını kurtarmak için son ana kadar çabalayan ve vücudu yer yer yanan Elife Akbulut, kendini dışarı attı. “Çocuklarımı kurtarın” dedikten sonra yere yığılan anne, müdahaleye rağmen can verdi. Bu sırada eve gelen baba Mustafa Akbulut da alevlerin arasına dalıp çocuklarını kurtarmak istese de, kısa sürede yoğun dumandan etkilenince dışarı çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.
EL ELE CAN VERDİLER
Yangın kısmen kontrol altına alındığında alevler arasından eve giren ekipler, küçük Ayşe, Rabia ve Osman’ı el ele tutuşmuş ve dumandan bayılmış halde buldu. Küçük 3 kardeş, ambulansla hemen Devlet Hastanesi’ne götürülse de kurtarılamadı. Yangın bir saat kadar sonra söndürülürken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ilk tespitlere göre elektrik kontağından çıkan yangın ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi.

Yangında can veren Rabia ve Ayşe’nin öğrenim gördüğü Fatih Eğitim Çalışanları İlkokulu ve Ortaokulu da dün yasa büründü. Rabia’nın okula bu yıl başladığını, ablası Ayşe’nin avukat olmak istediğini söylediği arkadaşları gözyaşlarına boğuldular.


Tolga YANIK

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
uyandılar, Ölümlerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sahura bomba sesiyle uyandılar Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ağustos 2010 21:34