IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ölümüyle ilgili ilk duruşma görüldü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/622754-olumuyle-ilgili-ilk-durusma-goruldu.html)

AngeL 04 Ekim 2014 10:49

Ölümüyle ilgili ilk duruşma görüldü
 
Kahramanmaraş’tan Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki mitinge gittiği helikopterin Göksun ilçesinde düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması dün görüldü.


25 Mart 2009’da meydana gelen ve Yazıcıoğlu ile birlikte 1'i gazeteci, 5 kişinin ölümüyle ilgili davanın duruşması Kahramanmaraş 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde sabah başladı. Duruşmaya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, çocukları Firuze ile Furkan ve partililer katıldı.
6-7 ŞÜPHE
Akşama kadar süren duruşma, 4 Aralık'a ertelendi. BBP Genel Başkanı Destici, bildiklerini müşteki sıfatıyla anlattığını söyledi.Toplumda yer edinen 6-7 şüphenin görüşüldüğünü belirten Destici,
"Bunlardan birincisi de 'Kurtuldu geliyorlar' bilgisi. Bu bilgiyle birlikte bir arama-kurtarma engellendi ve geciktirilmiş oldu. Bir manipülasyon yapıldı. Büyük bir infial uyandırılmasına da sebep oldu. Duruşmanın konusu buydu. İlgili tanıklar dinlendi. Mahkeme 4 Aralık'a gün verdi. Bu süreç böyle devam edecek" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net