IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   5 kişilik aileden 12 kamyon çöp çıktı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/622990-5-kisilik-aileden-12-kamyon-cop-cikti.html)

Seth 05 Ekim 2014 00:02

5 kişilik aileden 12 kamyon çöp çıktı
 
Karşıyaka Mahallesi’nde 5 kişilik ailenin yaşadığı 3 katlı apartmana ihbar üzerine ‘çöp ev baskını’ yapan Yenimahalle Belediyesi temizlik ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşkınlığa uğradı. Ekipler, her bir köşesi çöple dolu olan binadan 1 haftada 12 kamyon çöp çıkardı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yenimahalle’ye bağlı Karşıyaka Mahallesi’ndeki 6 daireden oluşan 3 katlı binın çöple dolu olduğu ihbarı üzerine Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri harekete geçti.
515. Sokak’taki 3 katlı binaya polis nezaretinde giden belediyenin zabıta ve temizlik ekipleri, içler acısı bir manzarayla karşılaştı. Hüseyin Ü. (65) ve Asiye Ü. (58) çifti ile çocukları Mehmet Ü., İbrahim Ü. ve Ahmet Ü.’nün birlikte yaşadığı binadan 12 kamyon çöp çıkaran ekipler, temizliği 1 hafta sürede bitirebildi.
SATIRLA SALDIRDI
10 senedir evin geçimini hurdacılıkla sağladıklarını belirten evin büyük oğlu İbrahim Ü., topladıkları hurdaları satamadıkları için binanın içinde depoladıklarını söyledi. İbrahim Ü., zabıta ekiplerinden bina içerisindeki hurdaları satmak için zaman isterken, çöplerin temizleneceğini öğrenen ve akli dengesi yerinde olmayan evin küçük oğlu 23 yaşındaki Ahmet Ü., satırla temizlik ekiplerine saldırdı. Ahmet Ü., polis ekiplerinin tarafından sakinleştirildikten sonra elindeki satır alındı binanın dış temizliğine devam edildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net