IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2014, 00:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çiçekçiyi işkeyle öldürüp otomobile bıraktılar




Kumburgaz’da otomobilinin bagajında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan çiçekçi Adem Şahin’i katil zanlısı olduğu öne sürülen 5 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden ortak iş yapmaya çalıştıkları çiçekçiyi sahte sipariş vererek kaçırdıktan sonra işkenceyle öldürdükleri daha sonra otomobilin bagajına koydukları ortaya çıktı. Adliyeye giren şüphelileri gören yakınları sinir krizleri geçirdi. Yaşlı bir kadın bayıldı.

Kumburgaz’da 30 Eylül 2014 tarihinde eşi tarafından kayıp müracaatı yapılan çiçekçi Adem Şahin’in otomobili 1 Ekim tarihinde terk edilmiş olarak bulundu. Polis araçta inceleme yaparken bagajı açtığında Adem Şahin’in cesedi ile karşılaştı. Bıçaklanarak öldürülen ve vücudunda işkence izleri bulunan Adem Şahin’in cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ZANLILARDAN BİRİ UZAKTAN AKRABASI

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri çiçekçilik yapan Adem Şahin’in dükkanın güvenlik kameralarını incelediğinde son olarak uzaktan akrabası olan İ.Y. ve yanında bulunan bir kişiyle işyerinden ayrıldığını tespit etti. Bunun üzerine İ.Y. polis ekipleri tarafından bulunarak gözaltına alındı. Önce suçlamaları kabul etmeyen İ.Y. daha sonra 4 arkadaşı ile birlikte olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Bunun üzerine olaya karışan Y.S.(24), S.A.(22), E.Y.(21) ve U.Y.(20)’de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
ALACAK VERECEK MESELESİ VARDI

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelilerin cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin çiçekçilik yapan Adem Şahin’le daha önceden başka bir iş yapmak istedikleri ancak başaralı olamayınca aralarında bir alacak verecek meselesi doğduğu öğrenildi. Şüphelilerin Adem Şahin’i öldürdükten sonra eşini tehdit ederek üzerinde bulunan iki daireye el koymayı planladıkları belirlendi.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİLER

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler önce Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra Büyükçekmece Adliyesi’ne getirildi. Şüphelilerin yakınları da adliye önündeydi. Polis, adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kelepçeli şekilde adliyeye giren yakınlarını gören bazı kadınlar sinir krizleri geçirdi. Yaşlı bir kadın bayıldı. Bayılan kadın yine yakınları tarafından bir banka oturtuldu. Bir başka şüpheli yakını ise "İbrahim Kara gözlerine kurban olurum. Senin suçun yok. Allah yapanları yaksın" diye sinir krizleri geçirdi. Sinir krizleri geçiren aile üyelerin yine yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Bir başka şüpheli yakını ise "Bizim düğünümüze bir hafta kalmıştı" diye gözyaşı döktü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bıraktılar, Çiçekçiyi, işkeyle, otomobile, öldürüp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaddafi'yi Yalnız Bıraktılar.. Düş Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2011 16:38
Uzaya kurdela bıraktılar! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 1 10 Eylül 2010 14:53