IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2014, 10:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Para çoğaltıyoruz' diye dolandırdılar




"İşadamıyız" deyip solüsyonla para çoğaltma vaadinde bulunan Afrikalı iki dolandırıcı 400 bin euroluk vurgun yaptı. Polis ikiliyi yakaladı ama paralar kayıp


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İstanbul'da insanlara kendilerini Kongolu işadamı olarak tanıtan iki dolandırıcı, solüsyon içerikli kimyasal maddeleri kullanarak para çoğaltma vaadiyle 400 bin euroluk vurgun yaptı. Son olarak bir gayrimenkul danışmanı işadamını 100 bin euro dolandıran ve gerçek paralar ile kaçan dolandırıcılar, sahte paraları bıraktıkları işadamına dalga geçer gibi "Polislere yakalandık. Paralar sana emanet" dedi. 36 yaşındaki gayrimenkul danışmanı ve işadamı Sinan A., polise şikâyetçi oldu. Sinan A., polise ikilinin iç karışıklık nedeniyle paralarını ülkelerinden çıkartamadıklarını ve kendilerini işadamı olarak tanıtıp daire almak istediklerini söyledi.

SİYAH KAĞITLAR

Dolandırıcılar iddiaya göre, Sinan A.'ya gerçek para ebadında kesilmiş siyah kağıtları, kimyasal içeren özel solüsyon kullanarak 500'er euroluk gerçek banknotlara çevirebildiklerini, fakat paraya dönüştürecekleri rakamın yarısı kadar gerçek paranın ellerinde olması gerektiğini söyledi. Polis, Kamerun uyruklu oldukları belirlenen Fatso Paul S. (40) ile Djon T.'yi (30) Esenyurt'ta kaldıkları kiralık dairede yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki dolandırıcı da tutuklanarak Maltepe cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çoğaltıyoruz, diye, dolandırdılar, para


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık