IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2014, 17:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Biden’a: Haddi yoktur




BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın açıklamalarıyla ilgili, “Türkiye’nin uyarıları başta dinlenmiş olsaydı bunlar olmazdı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biden’ın eleştirilerini kabul etmek mümkün değildir. Haddi de yoktur. Herkesin tarihi sorumluluğu var. Ancak tarihi sorumluluk aranmayacak tek ülke varsa o da Türkiye’dir” dedi. Dün sabah ve bayram namazını Fatih Camisi’nde kılan Başbakan Davutoğlu, cami çıkışında şunları söyledi:

KOMUTANLA GÖRÜŞTÜM

“Biraz önce Binbaşımızla (Süleyman Şah’taki) konuştum. Bütün askerlerimizin sıhhatlerinin iyi olduğunu, bayramlaştıklarını ifade ettiler. Hiçbir sıkıntı yok. Tabi bu etrafta sıkıntı olmadığı anlamına gelmez. Bütün Suriye toprakları, bütün Irak toprakları maalesef her türlü riske açıktır. Ama askerlerimiz kendilerine verilen görevi yapıyorlar.

(ABD Başkan Yardımcısı Biden’ın açıklamaları) Bu eleştirileri kabul etmek mümkün değil. Bütün Amerikan yönetimi ve başta Joe Biden çok iyi biliyor ki Türkiye 4 yıldır tek başına bütün mültecileri ağırlamaya devam ediyor. Ve 4 yıldır yaptığı uyarılar en başından dinlenmiş olsaydı bu acılar yaşanmazdı. Burada herkesin tarihi sorumluluğu var. Ama hiçbir tarihi sorumluluk taşımayan bir ülke aranıyorsa o Türkiye’dir. 24 Nisan 2011’den bu yana 1.5 milyonu aşkın mülteciyi misafir etmiş, hâlâ Kobani’den şu anda gelen mülteci kardeşlerimiz var. Bu mültecilerin etnik ve mezhebi kimliklerine hiç bakmamıştır. Hiç kimsenin Türkiye’yi eleştirme hakkı da yoktur, haddi de yoktur. Ayrıca yabancı savaşçılar konusunda Türkiye her zaman engelleyici tutumunu sürdürmüştür. Esas burada tarihi sorumluluğa sahip olan ülkeler Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde 4 yıldır bir halkın çektiği ıstıraba bu kadar sessiz kalan G5 ülkeleridir.” m Burcu PURTUL UÇAR / İSTANBUL

Ailecek kabristana

BAŞBAKAN Davutoğlu, bayram namazı sonrası eşi Sare Davutoğlu, oğlu Mehmet ve torunu Yusuf’la Edirnekapı Mezarlığı’na gitti. Üvey annesi Sefure Davutoğlu’nun da yattığı aile kabristanını ziyaret eden Davutoğlu, vatandaşlarla bayramlaştı, şehitlikte dua etti. Başbakan Davutoğlu saat 19.10’da da eşiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutuna giderek bayram ziyaretinde bulundu. Görüşme 1 saat 50 dakika sürdü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
biden’a, haddi, yoktur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Biden özür diledi AngeL Haber Arşivi 0 04 Ekim 2014 22:37
Erdoğan Biden ile telefonda görüştü Seth Haber Arşivi 0 04 Ekim 2014 00:27
Edepsizlik ve Haddi Aşmak Üzerine Zen İslamiyet 0 06 Ocak 2013 14:31
Çirkin Kadın yoktur! (aha tabi yoktur) pyracantha Komedi ve Mizah 9 09 Nisan 2010 19:45