IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2014, 11:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Musalla taşında kimsesiz kaldı




Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin faili olan ve önceki gün koğuşunda intihar eden Cem Garipoğlu’nun cenazesi dün toprağa verildi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Münevver Karabulut’u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve tutuklu olduğu cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun cenazesi dün Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi.
Lise öğrencisi sevgilisi Münevver Karabulut’u 3 Mart 2009’da hunharca öldüren Cem Garipoğlu’nun cenazesi dün sabah saat 09.30 sıralarında Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Garipoğlu ailesi, gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi. Cenaze aracına aileden kimse binmedi. Adli Tıp Kurumu’ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Karacaahmet Gasilhanesi’ne getirilen Garipoğlu’nun cenazesiyle ilgili işlemlerle Cem Garipoğlu’nun ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol ilgilendi. Anne Garipoğlu ise gasilhanede basın mensuplarına görüntü vermemek için cenaze çıkarıldığı sırada kendisini kadınlar tuvaletine kilitledi. Arka kapıya giden bir araç anne Tülay Makbule Garipoğlu’nu alarak camiye götürdü.

Dua eden olmadı
Gasilhane’nin ardından götürüldüğü Şakirin Camii’nin musalla taşına konulan Garipoğlu’nun cenazesi yaklaşık 2 saat tek başına kaldı. Musalla taşında öylece bekleyen tabutun yakınına sadece 2 kişi gelerek dua etti. Bu sırada camiye bir başka cenaze daha getirildi. İkinci cenazeyle birlikte caminin avlusu doldu. Garipoğlu ailesi ise caminin uzak bir köşesinde taziyeleri kabul etmeyi tercih etti. Anne Tülay Garipoğlu ve baba Mehmet Garipoğlu taziyeleri kabul ederken zaman zaman ağladı.



Aile camiye imam getirdi
Cenaze namazı kılmak için saf tutulduğunda ise Garipoğlu ailesi yine kameralardan uzak kalmak için arka sıralara geçti. Cenaze namazında Mehmet Nida Garipoğlu, Tülay Makbule Garipoğlu ve Levent Garipoğlu yan yana saf tuttu ve cenaze namazını kıldı. Anne Garipoğlu başını öne eğerek namaz kıldı ve görüntü vermemeye çalıştı.
Camide cenaze töreni yapılan iki cenaze için iki imam geldi. İmamların cenazeleri ayırmaması isim duyurusu yapmaması dikkat çekti. Her iki cenaze için de peşpeşe helallik alındı. Cenaze namazı helallik alan imamlar tarafından değil, dışardan gelen üçüncü bir kişi tarafından kılındı. Namazı kıldıran kişinin Garipoğlu ailesi tarafından getirildiği öğrenildi.
Garipoğlu ailesi, cenaze toprağa verilmek için götürülürken de arkasından yan yana yürüdü. Garipoğlu’nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı’nda aile kabristanında toprağa verildi. Basın mensuplarının mezara yaklaşmasına izin verilmedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kaldı, kimsesiz, musalla, taşında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaldırım taşında internet! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 30 Nisan 2012 16:07
Musalla taşının üzerinde intihar etti PassioN Haber Arşivi 0 07 Nisan 2012 20:04
Öğlum 1 taşında Clupturk Serbest Kürsü 18 13 Mayıs 2008 19:54
Musalla Taşındaki Bebek Julw Genel Paylaşım 1 02 Aralık 2007 17:37