IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2014, 00:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TANAP Türk firmaların




Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) boru döşemesini Türk firmalar yapacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Hazar Bölgesi’nden çıkarılan doğal gazın Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşınmasını hedefleyen 1900 km uzunluğundaki Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde (TANAP) kullanılacak yaklaşık 1,2 milyon ton çelik boru alımı ihalesini Türk firmalarının kazandığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu’ndan (KAP) açıklandı.

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.S.’nin KAP’a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hazar Bölgesi’nden çıkarılan doğal gazın Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşınmasını hedefleyen 1900 km uzunluğundaki Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde (TANAP) kullanılacak yaklaşık 1,2 milyon ton çelik boru alımı ile ilgili olarak;Şirketimizin lideri olduğu, Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.S., Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. ve Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş’den oluşan konsorsiyum, 27.01.2014 tarihinde ihaleye katılım için gerekli olan ön yeterlilik hakkını kazanmış ve ihale süreci kapsamında, teklif dosyasını 15 Nisan 2014 tarihinde ihale kurumuna vermiştir. Proje ile ilgili söz konusu somut gelişmeler Kamu Aydınlatma Platformu aracılığı ile paydaşlarımıza duyurulmuştur.

TANAP Doğalgaz İletim A.Ş., lideri olduğumuz konsorsiyum tarafından kendisine sunulan, ticari ve teknik bilgileri içeren teklif dosyamızı değerlendirmesini müteakiben, konsorsiyumumuza yaptığı tebligatla, proje kapsamında alımı yapılacak toplam çelik boru ihtiyacının yaklaşık % 30’unun konsorsiyumumuz tarafından karşılanmasına yönelik kararını bildirmiştir. Şirketimizin 1/3 oranında pay sahibi olduğu konsorsiyumun taraf olacağı kontrat, toplam 420 milyon USD (Nakliye dahil) tutarındadır. Proje çerçevesinde tedarik edilecek çelik boruların sevkiyatının 24 aylık bir süre içerisinde tamamlanması tahmin edilmekte olup, gerek Şirketimiz gerekse Türkiye ekonomisi açısında önemli bir yere sahip olan projenin zamanında tamamlanması için gerekli her türlü hassasiyet gösterilecektir. "



Kaynak Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
firmaların, tanap, tÜrk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Redhack Süt Dağıtan Firmaların Sitesini Hackledi Liaaa Haber Arşivi 2 03 Mayıs 2012 17:36